![]() |
Re: Virtual Tuning
3 Attachment(s)
Attachment 401425Attachment 401426Attachment 401427
Care n-ai ce face joaca-te Te Rog si cu batranica asta. :rolleyes2 nu va luati de poza din lateral....eram in excursie :drunk: :lol: :lol: Merci mult.Sunt curios ce iese :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
eu nu ma pricep la tuning virtual....dar am facut ceva in Paint 8)
|
Quote:
altcineva ,ceva mai complicat? |
masca sport .. wickid ... Spyk3, fara suparare dar nu cred ca se baga cineva la tuning de amploare pe pozele astea .. un tuning virtual bine facut, ii trebuie la baza o poza calitativa, iar nu vb despre rezolutie.
|
Quote:
o sa incerc pe viitor sa fac alte poze...:P |
1 Attachment(s)
Attachment 402086
de vreme ce nu se incumeta nimeni ....m-am apucat eu in paint:)) ....sunt mai dezastru ca si incepatorii.....:lol: :lol: :lol: |
https://img156.imageshack.us/img156/3275/2bxf2.jpg
asta e varianta mea facuta in paint + ACD See. mie mi se pare foc. voi ce zicetzi? :lol: :lol: :lol: |
LOOOOOOOOOOL foarte tare XS :)))) gG:pelvic_th
|
Ceva facut rapid
1 Attachment(s)
Am facut dacia si eu numa nu o criticati prea tare k e facuta in graba k nu prea am timp
|
Re: Ceva facut rapid
Quote:
|
Re: Ceva facut rapid
Quote:
|
:D
Cu niste poze mai clare masina spalata si unghiuri calumea cred ca as putea sa o fac mai bine. Pe moment d asta am avut timp ;)). Daca mai aveti va mai astept
|
2 Attachment(s)
|
3 Attachment(s)
m-am apucat si eu de photoshop cica :lol::lol::lol:
nimic spectaculos ,,doar cateva efecte... :P Attachment 432146 Attachment 432144Attachment 432145 P.S. bad_guy sper ca nu te-ai suparat ca m-am jucat un pic cu MG'ul tau :-P |
Vezi ca mai ai o lentila pe acolo, ultima, care aduce mai mult a xenon. Pe la filters, lensflare sau ceva de genul ca am uitat :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:09. |
- Copyright 2026 4Tuning