![]() |
Re: Un fiat si un 10 in engleza...
Quote:
Te salut prietene ...;) |
Quote:
Te salut !! |
Ai rabdare, trimite-mi si mie pm cat te ajunge suspensia.:-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Ti-am atasat si word document cu toata comanda , Te salut! |
2 Attachment(s)
Cum spuneam in postarile anterioare ,m-am ocupat un pic de motor si anume am vopsit capacacul motorului ,galeria de la esapament + curatare integrala a motorului o sa pun ceva poze cu mica stilizare ...:rolleyes2
|
4 Attachment(s)
Ziua de ierii a fost una plina si anume am stat la strungar pana la 11 noaptea pana mi-a terminat 2 flanse si am reusit sa pun 2 jante cu tot cu cauciucuri pe masina ,cel putin sunt multumit de rezultat e exact ce vruiam, plus ca sa muncit foarte mult pentru a iesii exact cum trebuie(m-ai sunt de roluit aripile si bineinteles SUSPENSIA ) de banii numai zic ...ca ma apuca groaza :lol: si ceva poze facute cu telefonul asa la graba facute cel putin ca idee
|
Ai fost un picut harnic ce sa spun felicitari ii sta bine cu jantele:D
|
Arata f bine jantele ! Stiu ce inseamna sa stai pana noaptea tarziu sa muncesti la masina, de aceea ai toata stima de la mine...Dupa ce le pui si pe celelalte 2 jante, fa niste poze ca lumea sa se vada rezultatul muncii de pana acum! Tot asa inainte, spor la treaba!
|
Quote:
Te salut!! |
Quote:
Te salut cu respect!! |
4 Attachment(s)
Enjoy:arrow:
|
hai ca a iesit super:!:
abia astept s-o vad cu toate jantele si ii astept pe detman si jokerman sa-si dea cu parerea!stiu eu de ce!;) |
pai, de ce astepti sa imi dau parerea?
o parere... daca tot ai mers pe stil clean, da jos evacuarea, sau pune una sport, dar sa nu se vada.... |
Quote:
|
Quote:
Te salut |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning