![]() |
Re: Golf 3 - work in progress
Hai ca a iesit super. Vii pe 5 la expo la arad?
|
A iesit :shock:
Felicitari pentru munca pe care ai depus-o, ai reusit sa faci ceva foarte frumos din masina asta. Aceasi intrebare: Te vedem in weekend la expo? |
Mersi :)Voi veni dar nu particip, masina va fi in parcare. Inca nu e terminata, mai trebuie dat un polish, ppragurile facute, si sa gasesc un tapiter pentru am repara scaunul de la sofer, are o gaurica :D
|
felix.. de tapiter nu mai ai tinut minte ca, cunosc eu unu ce ne facea scaune de aerox pe vremuri :)) stie bine si la masini asa ca daca ai o problema in tapitat anuntama si vb cu el facem sa fie bine ;) frumo golf ..bafta
|
4 Attachment(s)
Revin si eu cu ceva noutati, azi am facut pragurile negre, si am polisat toata caroseria. Sunt inc autare de grila de vento model vechi, si zilele astea, s-ar putea sa imi cumpar praguri de gti. Poze, pun 2 si cu interiorul ca nu am mai pus pana acuma:D
|
Quote:
|
ai strans pana la urma banii aia pt polish?:lol::lol:aceeasi parere o am si eu cu stemele...VOPSESTE-LE negru ambele
|
Ai schimbat radical aspectul lui!!!Felicitari :)
|
Mersi. Stemele vreau sa mi le cumpar noi, cromate, imi place mult cum da :)
|
Foarte frumoasa masina, felicitari!
|
M-a bagat in boala masina asta, de mult ma tin sa iti zic :lol: Golf 3 nu e cine stie ce masina (tehnic vorbind), dar cu putine modificari arata de milioane! Si tu ai facut o treaba foarte buna. Daca ai drum vreodata prin Bucuresti dai un semn ceva... :)
|
Mersi. Ma straduiesc, mai inca mult de lucru sa o fac cum as vrea eu, dar se va face usor, cu timpul. O sa te anunt ;)
|
Quote:
Ia in considerare pe viitor vopsirea clantelor si a pragurilor,eventual si a buzei fata. Si e completa! Poate doar grila de vento,dar modelul mai vechi ce ar fi. |
Clantele, buza fata si pragurile vor ramane negre, la fel ca si buza spate. Grila veche de vento o caut dar nu gasesc niciunde.
|
1 Attachment(s)
Superba masinutaaa !
Ce nu imi place este modelul grilei de vento il prefer pe acesta cum are ZAK ! In rest e tzipla masina ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:36. |
- Copyright 2026 4Tuning