![]() |
Re: Userii 4tuning din Hunedoara
Quote:
Si io zic ca este mult mai bine satzi concentrezi atentzia asupra altor lucruri care izti sunt vitale (sthi tu la ce ma refer:-) ). Asa ca pt totzi cei mai tineri (ma refer la cei sub 20 de ani), un sfat: "toate lucrurile vin la timpul lor !" |
7 Attachment(s)
De la oboseala, Alexinho tu ai avut maisna :P
|
3 Attachment(s)
Na si niste poze de la mine :)
|
Re: My Fiesta
Quote:
|
Re: My Fiesta
Quote:
|
3 Attachment(s)
salutari! sunt un oltcit-ist :D iar masina este in faza de proiect la nea mecanicu' pentru partea mecanica de show off ma descurc singur. aici poze cu "betty" before si sper sa pun curand si poze cu ea after.
|
Quote:
Am si eu un Oltcit de vanzare. Nu-ti trebuie? Arata mult mai bine ca al tau are vopsea metalizata argintie si geamuri negre pe spate si fuge de rupe faci cu el dacia din orice pozitie. Daca te intereseaza da-mi un PM. P.S. mai am la el o groaza de piese printre care si un set motor nou. |
Quote:
....si totusi care e Oltcitu' ala minune???Il stim???Baga niste poze la divertisment sa-l vedem si noi... ONTOPIC - LUPULE bine ai venit AUUU AU AUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!Cica asa face lupu' ;) |
1 Attachment(s)
am uitat sa pun o poza cu mine...duh!
P.S. :ms ms de ospitalitate...de cand asteptam sa vad si hunedoara acolo la comunitati 4tuning. :D...poate o sa apara si "clubul" si "echipa de racing" la event-uri! |
Salutare.Eu sunt craso am un Citroen C3 1.4i de 75 cp culoare gris fer.
Poze am dar nu stiu sa le pun:oops: Id de mess : craso_g |
Dai go advanced aici jos unde scri si pe urma iti apare aia de upload poze
|
Bine v-am gasit
1 Attachment(s)
mai bine zis bine m-ati gasit..sunt din Hunedoara..citesc cu placere forumul..am si 2 masinutze..cred ca nu se supara nimeni daca imi afisez si eu masinile:)
|
Din contra ondin dar spune-ne si niste detali despre tine...nume, ocupatie...eventual poze cu tine si masinile ;) Cum am facut si noi ..o scurta prezentare :p
|
Bine ai venit in Hunedoara/Deva :)
|
Welcome ondin
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:24. |
- Copyright 2026 4Tuning