![]() |
Re: Discutii Generale S U N . R A C E R S >>>
Quote:
Abtine-te de la astfel de posturi pentru ca nu ai nici dreptate, nici logica,nici nimic .. Daca ai sta un pic sa te gandesti, tu , cand pleci de la semafor, pe kiseleff, stim cu totii in ce conditii , si bruschezi acel incredibil 1,3 multijet 16v etc... provoci mai mult zgomot decat a provocat cel cu mercedesul ,mai exact, scartzu tau se aude mai bine decat se aude ce a facut ala cu mercedesu , iar tu esti mai aproape de sectie acolo,si tot asa, deci nu ajungi nicaieri cu teoriile tale, cert e ca ala e un loc foarte bun care n-o sa se strice niciodata indiferent de cati agarici si necunoscuti ar veni .. pana una alta.. calugare... abtine-te de la comentarii inutile si rautacioase.. |
Quote:
@ Santos: Fratica tie chiar iti place sa te certi cu lumea? Ce daca are un 1.3 Multijet... Daca avea un M3 sunt sigur ca nu mai bagai replica asta! Nu te obosii sa ma contrazici pentru ca stii ca am dreptate. Si voi va dati acolo asa cum si noi ne dam...deci nu stiu de ce ai mai adus in discutie distanta de la care se propaga sunetul catre sectia de politie bla bla...NOI NU CAUTAM SA NE DAM IN SPECTACOL SI CHIAR EU PERSONAL MA ASIGUR DE ASTA! Refertior la frana de mana ma indoiesc ca a fost vorba de cineva din club sau daca a fost nu este decat un incident izolat (sa nu vorbim de RUSu sau Nadir care pleaca mai mult de-a latu' de pe kiseleff [dar asta banuiesc ca nu se pune] )NU CA NE-AR INTERESA SAU DERANJA CU CEVA! Eu zic sa ne vedem fiecare de treaba noastra si sa nu mai cautam motive de scandal aiurea, dar banuiesc ca e mai usor sa vorbesti de sus si sa arunci jigniri fata de o persoana sau un grup despre care nu sti mai nimic decat sa existe o relatie de prietenie si respect reciproc! |
Ati zis ca se strang cocalari.. si cum noi mergem acolo puteam fi mai mult decat vizati.. Am pus doar o intrebare la care se putea raspunde simplu.. "Nu e vorba despre voi" si gata. Nu vad unde am fost agresiv...
Cum voi nu ne deranjati pe noi nici noi nu cred ca v-am deranjat pe voi. Singura data cand ne-am luat de cineva a fost vineri seara cand unul dintre cei cu daciile.. de stau pe langa voi cand vin (nu stiu daca va cunoasteti sau nu, dar stand mai mereu pe langa voi s-ar putea sa va stiti) a dat cu spatele, fara sa se uite si fara lumini.. punandu-se pe mijlocul drumului cand doua masini veneau in viteza fortandu-le sa franeze f violent. |
ok,pe scurt
daca avea m3 tacea din gura monk daca ai nevoie de liniste , sufleteasca si etc.. pleaca :) din kiseleff, nu mai veni acolo dar daca iti e frica ... de politie,ca or sa vina si acolo,din cauza franelor si zgomotului,iti faci degeaba griji .. ce zici tu acolo n-are pic de logica si etc. deci ai 2 variante, ori pleci, ori taci :) daca tot nu ai inteles ce am vrut sa-ti spun da-mi un sms pe nr asta si te sun eu si-ti explic pe larg 0723 354 805. |
nu inteleg de ce va agitati, asta se referea la un afon care a incercat sa impresioneze 2 urate cu care era
a vrut si el sa arate ca bmwul lui, luat pe cateva sute de euro de la capsunari, poa` sa faca cerce... atata tot :chillpill :chillpill :chillpill |
Quote:
Quote:
1. nu imi place sa ma dau in spectacol 2. stiu ce am pe mana (la motor ma refer) si nu am avut niciodata pretentia sa para ceea ce nu e ... nu as arunca asa cu cuvinte in stanga si in dreapta fara sa stiu despre ce vorbesc. daca chiar vrei sa vorbim DE LA EGAL LA EGAL, fara cuvinte rautacioase aruncate aiurea chiar te rog sa ma suni pe 0722.598.250 sau sa vii sa vorbim o data fata in fata la o intalnire... si nu in ultimul rand, sa stii si tu ca nu imi e frica de politie... singura mea problema este ca de multe ori in mass media apar diversi care se dau in spectacol gratuit cu titluri gen "cursele ilegale de noapte iau amploare"... si de aici incep problemele si tot tambalaul. |
Ba eu zic sa va potoliti toti ca sunt orgolii aiurea :rolleyes2 Imi sunteti toti prieteni si nu suport sa vad discutii interminabile pe forum, care stiu sigur ca s-ar termina in 10 min la un suc... asa ca dak vreti, puneti mana pe aparate si veniti sa ma pozati... ca mi-am scos masina... HAI GATA... va rog eu ;) Ne vedem in Kisellef sau unde vreti voi si dau un cico :D
|
superstarule =))
|
hai hai :D si acum pe bune... poate ca Monk kiar nu s-a referit la voi (si din cate il stiu eu nu ar face asta), si are dreptate in ceea ce priveste faptul ca fiecare loc de intalnire din asta mai de doamne ajuta se strica cu toti cei care nu au o treaba da' vor sa se dea in spectacol. nu imi sariti in cap ca le iau apararea, pt ca va inteleg si pe voi ca va intalneati acolo si v-ati simtit lezati, dar kiar nu cred ca aveti d c... ;) come on... PEACE... si fum, da' numai unde trebuie :D
|
Baietii,spuneti-mi si mie pls daca e cineva de la voi la Poli,la Transporturi. Am vazut zilele trecute o masina parcata acolo in fata si eram curios.
|
Quote:
|
da... de bala e vorba :)
|
nu mai poate omu de atatia ingineri ,firar ea de politehnica...
|
Da,o Corsa rosie era.
|
2 Attachment(s)
Felicitari Alex (JGR) si Ady (WAD) pentru participarea la Buzau Tuning show!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning