![]() |
Re: Bla-Bla
pai numa una... o quebecoasa...
cubanezele is tarfe mari si dornice de p..a ca la ei po****tia e un barbat la 7 femei... |
Quote:
|
fiecare barbat are nevasta plus 2-3 amante de care sotia stie dar se face ca nu stie de frica ca nu gaseste altul mai bun. amantele de obicei nu stiu ca el e casatorit si asteapta sa fie luate de neveste. grasele paroasele etc au toate sansele sa moara virgine... cam asa sta treaba prin cuba
|
''paroasele'' :lol: :lol:
|
salutare.. la toata lumea..
avem vreun membru.. prin tailanda.. sau prin apropiere.. ?? |
membru inregistrat nu cred ca este !
desi TOTI am vrea sa fim in thailanda macar pt o noapte :twisted: |
poi pe mine m-ar intereasa.. cumpar ceva pe acolo.. daca ma poate.. ajuta.. careva.. ca eu sunt cam foarte pasta.. la limba.. engleza..
|
urmeza concediile de vara .. care cum unde cand de ce planuri .. hai sa vedem pe unde mergem vara asta :?:
|
pai aici vara deabea incepe
si eu tocma am revenit din concediu azi-noapte la 12. AM parasit Montrealul la 7pm pe 17 mai si am ajuns in Orlando, Florida a doua zi la 12 noaptea (am oprit noaptea ca sa dorm, evident). Am vazut aproape toate parcurile in Orlando (disney, universal, seaworld), am fost 3 zile la Miami unde am cam avut ghinion ca a plouat, am fost pe la Daytona Beach unde am vazut vestitul circuit de Nascar si la Kennedy Space Center, in Cape Caneveral. A fost foarte misto si recomand cu caldura Florida ca destinatie turistica(si nu numai) tuturor.....noi am fost cam pe fuga tot timpul sa vedem cat mai multe chestii si tot n-am facut tot ce ne-am propus asa ca am venit destul de obositi acasa dar acum ne putem odihnii :D IN total, am facut 7200km in excursia asta, si asta bate vechiul record personal de 4000 facut cu celalalt Lexus acum 3 ani cand am fost in Carolina de Sud. Pt vara asta nu mai am in plan alt concediu (duh, e cam destul 18 zile in Florida) dar asa mici iesiri de weekend 1-2 nopti prin camping, poate la Toronto si bineinteles la Quebec, o sa facem sigur! |
prezinta-ti man masina vietii :lol:
|
Bogdane, prelude-ul ala gri care tot il pui cand scrii ceva e al tau ? :P
|
Da...e la semnatura...apare de fiecare data cand postez...mai multe poze, detalii cu masina aici: https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22296-car-spec.html
|
inca un neo zeelandez pe international
|
pai nu :P, :))))))
|
pai daca tot ai privilegiul sa faci parte din ''clubul nostru select'' :)) prezinta-te si tu ca omu' si masina si mai multe pe celelalte topicuri
8) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning