Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Prezentati-va ( Driver SPEC.) (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22292-prezentati-driver-spec.html)

dorrex12 14-07-07 22:20

Re: Prezentati-va ( Driver SPEC.)

Doru sunt,
Va salut pe toti...Despre mine ce sa va spun, traiesc de aproape 3 ani in Italia,Verona, am un Golf 3 (pe care sper sa il schimb cu un Passat :D ), ca hobby-uri masini, sportul si tot ceea ce tine de supranatural, fantastic, etc.
Fus orar: ora Romaniei - 1 ora

Florin_Tei 15-07-07 01:15

Bine ai venit printre noi !!! Bafta la postat ! Cu respect !

EaGle 16-07-07 12:19

WELCOME!!! ..vezi k avem si sectziune speciala pt. Italia

Edy::Aj 19-07-07 12:40

SAlut!! Locuesc in Torino (Italia) de 4 ani Cam de cand aveam 11-12 ani...M-am nascut in Bacau..Acuma am 16 ani si inca nam masina dar sunt pasionat de masini...tatal meu are un Mercedes C-Class 220 Avangarge cumparat de curand si inca un mercedes c220 Elegance din 2003 care mi-a promiso la 18 ani ...Pasiunile mele sunt Masinile , compiuterele si fetele...imi petrec vacantele in romania , vin in fiecare an ...merg la scoala..anu asta na-m putut sa vin de la inceputul vacantei in romania si am mers sa-l ajut pe taicamiu la munca ....binenteles platit;) aicia este cu +1 ora decat in romania..abea astept sa se faca marti pt. ca cin in tara...in rest main nimic...daca aveti vre-o intrebare sunt aici.....Bafta

EaGle 19-07-07 13:23

Salut Edy ...bine ai venit ...vad k esti in italia ...esti invitat in sectiune "Italia e cineva??" k sa vb si noi intre noi cei kre suntem in Italia ..si c sa-ti mia zic..distractie placuta acasa ...ma duc si yo la ineputu` lu` August ;) ..numai bine..!!!

Florin_Tei 19-07-07 18:22

Bine ai venit Edy ! Bafta la postat si distractie placuta in tara ! Cu respect !

Edy::Aj 19-07-07 19:14

Multumesc :D sper sa fie cum zicetzi voi si sa ma distrez in romania ca aicia ma-m plictisit destul...abea ma-m mutat si nu pre-a cunosc pe nimeni.:sad:

AlliedComposites 26-07-07 23:26

salut la toata lumea, eu sunt George si dau la clape din Calgary, in vestul Canadei... Am venit aici in 97 cu ai mei, si ne-am integrat perfect aici deci probabil ca aici o sa ramanem... inca mai iubim insa romania, si venim cat de des putem.

de cativa ani m-a apucat boala cu masinile, si acum am un dodge neon din 2005 (pt iarna), si un dodge SRT4 din 2004 (pt restul anului)... de cateva luni m-am lasat de serviciu, si am inceput sa fac piese din fibra de carbon, pt ca acum primesc o tona de comenzi si nu mai puteam sa le fac pe amandoua... acum fac asta full time, si sper ca intr-o zi sa fac piese si pt masinile din europa, preferabil producandule din romania... e normal, astea sunt vise, da cine stie ce o sa fie peste 10 ani :)

daca aveti timp de risipit, adresa e www.alliedcomposites.com ... nu e nimic special, eu am facuto si nu e nici gata, dar m-a ajutat pana acuma, pana cand o sa o dau la un profesionist sa o faca misto... majoritatea chestilor misto sunt sub categoria neon/srt... enjoy :)

CJ-01-WOB 27-07-07 02:48

bine ai venit george!
mai sunt baieti din canada poate esti prin zona lor
te felicit pt ca lucrezi pt tine si mai ales pt ca lucrezi cu CF

acuma imi pare rau ca nu mai am NEON-ul :) in fine .. sper sa ai timp sa postezi si pe sectiunea asta .. poate iti aci un thread unde ne prezinti munca ta ! bafta

NoAngels 30-07-07 23:18

Va salut
Ma numesc Flavius,sunt din Hunedoara...de vreo...nu mai stiu cati ani locuiesc in Grecia (Creta)
Masina...o matza din 98 316i pe care sper sa o aranjez.Cam atat:)

Florin_Tei 30-07-07 23:37

Bine ai venit Flavius! Bafta ... Cu respect !

CJ-01-WOB 31-07-07 15:50

wellcome Flavius , sper sa te descurci pe sectiune ;)
Spor la postat
Misto locatia ta

NoAngels 31-07-07 17:04

Multam Sebi,Florin......bine v`am gasit:)

Urban per4mance 01-08-07 08:03

Salutare tuturor!Sunt Tino(Celestin) si se pare, nou membru''4tuning International''.Sunt din Brasov si dupa Austria si Italia m-am impiedicat in Irlanda/Dublin.Sunt aici d 4 luni si am de gand sa mai stau pana in iarna viitoare(daca nu castig la loto intre timp).Am acasa un Punto 1.2 din 2001 si un Albea 2007(nu radeti de mine),aici nu am masina pt k te rup asigurarile iar eu as cam vrea sa ma duc home cu ceva bani..Sunt pasionat de tot cea ce are motor dar in special masini si motociclete...deosebite,personalizate etc.Ca planuri d viitor vreau sa vand Albea care acum este inchiriata full time unei firme si sa-mi iau un Passat iar punto sa-l schimb cu unul grande punto pt sotzia mea..evident ambele vor fi personalizate incet incet.Doamne ajuta!

NoAngels 01-08-07 12:21

Bine ai venit Tino !!

All times are GMT +2. The time now is 21:00.

- Copyright 2026 4Tuning