Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Supercars - Japoneze vs. Europene (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/2195-supercars-japoneze-vs-europene.html)

300zxtt 21-02-06 09:19

stiam ca mai exista o versiune stradala nissan r390 in afara de nsx si supra....

sandumrs 22-02-06 12:05

Dap o stiu si eu, dar nu se mai fabrica de mult si nu a avut nici un succes. La momentul aparitiei era net inferioara Porsche-ului GTR de la vremea respectiva sau a Mercedesului CLK GTR.

Urban_Racing 10-03-06 01:52

Re: Supercars - Japoneze vs. Europene

Merg pe japoneze clar! Daca nu ar fi impiedicatzi de restrictziile care sunt la ei ar fi fost shi mai fioroase!

sandumrs 10-03-06 17:08

Da daca nu ar fi fost restrictiile ar fi zburat cu ele direct pe luna. Ma intreb de unde atatea idei, v-ati dat pe orez fiert, va spun eu e naspa.

Urban_Racing 10-03-06 22:02

Quote:

Originally Posted by sandumrs
Da daca nu ar fi fost restrictiile ar fi zburat cu ele direct pe luna. Ma intreb de unde atatea idei, v-ati dat pe orez fiert, va spun eu e naspa.

Te-ai intrebat vreodata de ce folosesc motoare relativ mici in comparatziie cu cele americane sau kiar shi cu cele europene !? Shi poate ai observat shi ce putere dezvolta nu !? Kiar au anumite restrictii in privintza construirii automobilelor! Daca ar fi folosit motoare mai mari probabil ca ar fi ajuns kiar pe marte nu !?

sandumrs 10-03-06 23:35

Man no offence dar trebuie sa nu mai stai cu capul in pamant ca strutii.

Pacat ca nu au supercaruri, decat vreo 2-3.

Visati cam mult, probabil e de la orez, contine amidon.

Urban_Racing 11-03-06 00:29

Quote:

Originally Posted by sandumrs
Man no offence dar trebuie sa nu mai stai cu capul in pamant ca strutii.

Pacat ca nu au supercaruri, decat vreo 2-3.

Visati cam mult, probabil e de la orez, contine amidon.

:) ye wright!!! pt mine cea mai buna leguma ramane tot carnea! Pur shi simplu imi plac mai mult japonezele sa zicem ca e o kestie asha ... nu cred ca kiar principiala ... dar i like them more!

GabiByte 11-03-06 07:07

Mitsubishi Lancer EVO si Subaru Impreza. De ele doua stiu sigur ca is limitate la 2l pentru ca se conformeaza cu regulamentul de la raliu

sandumrs 12-03-06 01:09

Impreza si Evo mi se par emblemele japoniei in materie de masini, restu'', a scuze si NSX, jos palaria. Parerea mea, nu dati cu pietre.

GabiByte 12-03-06 08:17

Japonia are mai multe modele bune :
Impreza, Evo - starurile raliului
Corolla - fiabilitate mare
NSX, Skyline - Performante extraordinare pe circuit

oricum tot nu se compara cu Europa...parerea mea

sandumrs 12-03-06 15:32

Exact, bine spus man.

Race 12-03-06 16:47

Impreza si Evo - de acord,masini excelente.
Corolla - o compacta prea scumpa.Cine merge atat de mult cu o masina in maxim 4 ani cat e normal sa o tii incat sa se planga de fiabilitate ?
NSX,Skyline - Preturi prea mari pentru ce stiu sa faca.Intr-adevar,se misca destul de bine pentru ~280 CP...dar la mai putin de jumatate din banii aia un Corvette C5 Z06 de 405 CP era mai rapid pe circuit.Nici Mustang SVT Cobra (versiunile cu suspensie spate independenta si 390 CP) nu cred ca ar fi pierdut in fata NSX sau Skyline.

sandumrs 12-03-06 17:23

E Race tu crezi ca oamenii mai stiu altceva decat orezarii???

Trickz 12-03-06 19:54

Quote:

Originally Posted by Race
Impreza si Evo - de acord,masini excelente.
Corolla - o compacta prea scumpa.Cine merge atat de mult cu o masina in maxim 4 ani cat e normal sa o tii incat sa se planga de fiabilitate ?
NSX,Skyline - Preturi prea mari pentru ce stiu sa faca.Intr-adevar,se misca destul de bine pentru ~280 CP...dar la mai putin de jumatate din banii aia un Corvette C5 Z06 de 405 CP era mai rapid pe circuit.Nici Mustang SVT Cobra (versiunile cu suspensie spate independenta si 390 CP) nu cred ca ar fi pierdut in fata NSX sau Skyline.

asai...race are dreptate

in plus(nu stiu daca s'a mai spus) BMW M3 si AUDI S4. eu as include si AUDI A8 W12 QUATTRO-ca'mi plac limuzinele.

ciprian_the_1 12-03-06 20:35

merg pe japoneze pt ca imi plac mult
Off-topic:sandmurs eu nu stiu de ce trebuie sa critci tu tot timpu parerile celorlalt topicu asta epus ca toti sa-si spuna parerile nu sa auida numai critic de la tine in vederea japonezelor eu spun cel mai bine sa-ti dai doar cu parerea nu sa critici parerile celorlalti ca nu esti tu cel mai tare din parcare
No ofance dar sa sti ca te dai prea tare si prea cunoscator si normal ar trebu sa respecti parerile celorlalti

All times are GMT +2. The time now is 10:49.

- Copyright 2026 4Tuning