![]() |
stiam ca mai exista o versiune stradala nissan r390 in afara de nsx si supra....
|
Dap o stiu si eu, dar nu se mai fabrica de mult si nu a avut nici un succes. La momentul aparitiei era net inferioara Porsche-ului GTR de la vremea respectiva sau a Mercedesului CLK GTR.
|
Re: Supercars - Japoneze vs. Europene
Merg pe japoneze clar! Daca nu ar fi impiedicatzi de restrictziile care sunt la ei ar fi fost shi mai fioroase!
|
Da daca nu ar fi fost restrictiile ar fi zburat cu ele direct pe luna. Ma intreb de unde atatea idei, v-ati dat pe orez fiert, va spun eu e naspa.
|
Quote:
|
Man no offence dar trebuie sa nu mai stai cu capul in pamant ca strutii.
Pacat ca nu au supercaruri, decat vreo 2-3. Visati cam mult, probabil e de la orez, contine amidon. |
Quote:
|
Mitsubishi Lancer EVO si Subaru Impreza. De ele doua stiu sigur ca is limitate la 2l pentru ca se conformeaza cu regulamentul de la raliu
|
Impreza si Evo mi se par emblemele japoniei in materie de masini, restu'', a scuze si NSX, jos palaria. Parerea mea, nu dati cu pietre.
|
Japonia are mai multe modele bune :
Impreza, Evo - starurile raliului Corolla - fiabilitate mare NSX, Skyline - Performante extraordinare pe circuit oricum tot nu se compara cu Europa...parerea mea |
Exact, bine spus man.
|
Impreza si Evo - de acord,masini excelente.
Corolla - o compacta prea scumpa.Cine merge atat de mult cu o masina in maxim 4 ani cat e normal sa o tii incat sa se planga de fiabilitate ? NSX,Skyline - Preturi prea mari pentru ce stiu sa faca.Intr-adevar,se misca destul de bine pentru ~280 CP...dar la mai putin de jumatate din banii aia un Corvette C5 Z06 de 405 CP era mai rapid pe circuit.Nici Mustang SVT Cobra (versiunile cu suspensie spate independenta si 390 CP) nu cred ca ar fi pierdut in fata NSX sau Skyline. |
E Race tu crezi ca oamenii mai stiu altceva decat orezarii???
|
Quote:
in plus(nu stiu daca s'a mai spus) BMW M3 si AUDI S4. eu as include si AUDI A8 W12 QUATTRO-ca'mi plac limuzinele. |
merg pe japoneze pt ca imi plac mult
Off-topic:sandmurs eu nu stiu de ce trebuie sa critci tu tot timpu parerile celorlalt topicu asta epus ca toti sa-si spuna parerile nu sa auida numai critic de la tine in vederea japonezelor eu spun cel mai bine sa-ti dai doar cu parerea nu sa critici parerile celorlalti ca nu esti tu cel mai tare din parcare No ofance dar sa sti ca te dai prea tare si prea cunoscator si normal ar trebu sa respecti parerile celorlalti |
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning