![]() |
Re: E30 - 318i Cabrio - Proiect nou
VAI plm cum poate sa arate ursache :X:X:X WOW perfecta combinatia de culori !!!
|
Quote:
Si totusi... Tapiteria aleasa pentru imbracarea scaunelor, se potriveste extraordinar de bine cu ursul, chiar daca scaunele sunt ceva mai moderne pentru urs, zici ca sunt scaunele lui autentice. Cred ca si la canapeaua spate ai pastrat aceeasi nota, nu? Te-ai gandit cumva sa folosesti si la fetele de usi acelasi material pentru a le imbraca? |
@ Guwy - multumesc multumesc
@ RIcKO - merci, abia astept sa o termini si tu pe a ta @ maxmartinez - ceva de genul @ last_don - merci, o sa montez si cotiera, sper sa mai am loc de vadere ca sunt cam late @ crysty.bobok - merci @ SAX1987 - nu suport pielea, dar din pacate fetele de usi nu a putut sa mi le faca din textil si sunt din piele neagra. Am imbrcat si manerele si buzunarele @ cauciucurixxl - merci @ ME_THA_DON22 - merci @ Cipilica - canapeaua spate este la fel, de pe tetiera pana pe sezut, intr-o poza se vede putin spatarul. Fetele de usi nu a putut sa mi le faca din textil, nu putea sa mi le lipeasca bine, fara cute si sunt din piele ecologica neagra. |
Nasol cu fetele, cred ca ar fi dat super bine. Daca zici ca te-ai gandit si tu (nici nu ma indoiam, ca si in cazul banchetei) e clar, suntem fix pe aceeasi lungime de unde. Nu am ce sa-ti urez decat sanatate si spor la bani, sa-l poti face asa cum vrei. Nu-l neglija nici pe junior, ursul e urs, dar si familia e familie. Multa sanatate.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Felicitari pentru masina , arata bestial...Respect !! :tenisclap
|
Foarte frumoasa masina am vazut azi la Drift-Grand-Prix-Romania duminica
|
Quote:
|
Superb !! Un exemplar de postat pe StanceWorks cu siguranta !!!
Parerea mea e ca arata superb si cu combinatia de 3 culori,albastru,galben si rosu !! Oricum superb :D !!! |
1 Attachment(s)
LIKE !
|
2 Attachment(s)
Multumesc.
2 si de la mine |
Quote:
|