![]() |
Re: DreamWorks
Quote:
Frumos Polo îl ştiu de la carol e foarte frumos ! |
Voi veni cu cea mai mare placere.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Tweety inteleg ca sunt important dar nici chiar asa... m-ai trecut de 2 ori..:lol: S-ar putea vineri sa mai aduc si eu pe cineva. Sa vedem... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
ANUNT!
Din auzite au inceput sa apara pe strazi fel de fel de masini cu parasolarul nostru (DreamWorks). Vreau sa anunt ca nu avem nici cea mai mica treaba cu acesti "reisari" care probabil vor doar sa se dea in stamba si sa strice imaginea clubului! Membrii clubului sunt scrisi cu o pagina in urma iar atunci cand o sa mai fie membri noi, se va reactualiza si lista si vom posta cine sunt membrii OFICIALI din club. De asemenea, mai am si eu rugaminea ca atunci cand veniti la intalniri sa veniti cat se poate de calmi si nu sa intrati cu frana de mana / sa nu turati motoarele pana la refuz,etc pentru ca riscam cearta si sa fim dati afara din parcare! Aceeasi rugaminte am si cu cei care pleaca...sa plecati frumos pentru ca voi v-a duceti altii mai raman si BGS-ul vine si se ia de cei care au ramas. Va multumesc pentru atentie si va asteptam Vineri la ora 20:00 in parcare la Sun Plaza |
Sa ii prindeti pe aia si sa le luati parasolarele..sa numai dati bani sa va faceti voi :lol:
Ce lume.. :-j |
Este nasolică treaba deoarece nu avem ce'i face acelui om,pentru că nu suntem A.C.S. şi dacă chiar aşa este doar îi putem bate obrazul atâta tot...trist că deja se întâmplă chestii de genul !
|
nu e bine deloc ce a scris ZUZ mai sus....inercat sa faceti un semn distinctiv ceva....eu am vazut cand veneam de la mare,pe o ragalie de dacie ,parasolar de la Anonymous(cand zic ragalie,crede-ti-ma,era KITSCH)Dev...da-mi un semn pe mes..si iti dau cateva idei:D
Multa bafta in continuare,baieti |
Mda ... ori tipul ce mi-a spus de acea masina a confundat parasolarul cu al altui club ... ori e pe bune.Atata timp cat noi suntem singurii inregistrati pe 4tuning si aparem pe "goagal", nu prea are dreptul sa poarte parasolarul.
|
Eu nu cred k s-a dus asa repede vorba despre clubul nostru incat sa copieze cineva parasolarul , mai degraba l-a confundat
|
Probabil avea un nume asemanator clubului vostru..
|
Hai ma
nu e chiar stok :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:27. |
- Copyright 2026 4Tuning