Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - DrifterGT (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/210807-machete-lucru-driftergt.html)

bmwh548 26-02-12 14:01

Re: Machete in lucru - DrifterGT

Clean, clean, da' totusi plinul pe unde il mai faci?:lol:

timitza09 26-02-12 16:15

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4901693)

:lol::lol::lol:

Arata foarte misto pana aici! Cu vopseaua ce faci, o matuiesti sau acoperi in mai multe straturi cu banda de hartie pe unde e chit si bagi decanol ?

DrifterGT 26-02-12 17:19

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4901693)

Ops... :shock:

Mă gāndeam prin portbagaj să fac o gaură direct īn rezervor, īnsă nici ăla nu se deschide.

Quote:

Originally Posted by timitza09 (Post 4901891)
:lol::lol::lol:

Arata foarte misto pana aici! Cu vopseaua ce faci, o matuiesti sau acoperi in mai multe straturi cu banda de hartie pe unde e chit si bagi decanol ?

Merci, da o matuiesc pe cea veche (īn mare parte e gata). Momentan o las 2 săptămāni la "uscat" să se mai tragă chitul și īn caz că mai trebuie īnainte să o vopsesc mai dau o mānă.

Ieri seară am vopsit și scaunele īn roșu și urmează zilele viitoare o mochetare.

aditza579 26-02-12 17:55

Imi place ca lucrezi curat, dai atentie detaliilor si lucrezi migalos. Spor in continuare. Eu astept rezultatul final. Sigur o sa fie ceva pe masura asteptarilor:D.

DrifterGT 27-02-12 18:59

1 Attachment(s)
Și o poză cu interiorul vopsit īn roșu. Scaunele față au ieșit bine, sunt mulțumit de rezultat. Īnsă bancheta spate trebuie curățată și vopsită iară că nu a prins vopseaua pe ea din prima.

2010 27-02-12 19:08

Abia astept sa vad finalul la lucrarea asta!

bmwh548 27-02-12 19:09

Eu as da 1-2 straturi de lac mat la sfarsit. E cam lucios rosul ala.

DrifterGT 27-02-12 19:25

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4903926)
Abia astept sa vad finalul la lucrarea asta!

Va dura ceva timp că nu vreau să mă grăbesc. Sper să iasă ceva...

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 4903930)
Eu as da 1-2 straturi de lac mat la sfarsit. E cam lucios rosul ala.

Merci de sfat. Tot aveam vopseaua luată și am zis că ar arata bine vopsit īn roșu interiorul. Aplic īn viitor un strat de lac mat peste că prea lucioasă a ieșit.

timitza09 27-02-12 21:59

Imi place ca ai matuit bine vopseaua , sper sa fie facuta bine trecerea de la alb la metal cu toate ca e cam greu.Eu as mai freca la sfarsit cu 2000 . La scaune cel mai indicat este sa aplici un strat de lac mat , dar daca nu ai lac mat le poti aplica o mana subtire de cif crem (matuieste instant) . Imi place ce iese aici, mult spor !

PS - La bancheta spate aplica un strat de primer dupli , cunosc problema cu acrilicele care nu fac priza pe toate tipurile de plastic. Daca repeti operatiunea nu ajuta la nimic. Aplica un primer subtire si apoi vopseaua, prinde mult mai bine si mai uniform.

alin-007 28-02-12 14:16

Cred ca merita sa pastrezi si proiectoarele , are alta linie cu ele.... sa nu capete forma de "banca" cu bara asa clean :D bafta!!

DrifterGT 28-02-12 18:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by timitza09 (Post 4904331)
PS - La bancheta spate aplica un strat de primer dupli , cunosc problema cu acrilicele care nu fac priza pe toate tipurile de plastic. Daca repeti operatiunea nu ajuta la nimic. Aplica un primer subtire si apoi vopseaua, prinde mult mai bine si mai uniform.

Am aplicat astăzi primer īnsă nu dupli, că nu găsesc așa ceva aici.

Quote:

Originally Posted by alin-007 (Post 4905192)
Cred ca merita sa pastrezi si proiectoarele , are alta linie cu ele.... sa nu capete forma de "banca" cu bara asa clean :D bafta!!

Nu capătă formă de "bancă" deoarece pe mijloc este grila perforată. Așa ceva am văzut acum 1 an la o īntālnire auto și mi-a plăcut mult.

DrifterGT 28-02-12 20:53

1 Attachment(s)
După ce am curățat bancheta spate de vopseaua veche care nu s-a prins bine, am dat-o cu primer și mai tārziu am dat primul strat de vopsea.

La fel am făcut și cu "șasiul" machetei care includea bara față/spate + praguri care și pe ele le-am dat cu primer și după un strat de vopsea. Momentan nu arată rău īnsă după al 2/3-lea strat sigur arată mult mai bine.

2010 29-02-12 07:00

Ce culoare pui pe ea??

DrifterGT 29-02-12 19:19

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 4906405)
Ce culoare pui pe ea??

Ce culoare este pe praguri/bare asta va fi și pe caroserie.

Am dat și al 2-lea strat și arată mult mai bine.

don_eduardo37 29-02-12 19:51

Bun bun....dar eu as da o desaturare la sasiu, lonjeroane, izoleaza pragurile, prelungirile barelor si restul da intr-o nuanta de gri sau negru, as merge pe gri la lonjeroane si restul negru.;)
Are si textura aia de antifonat deci ar merge brici.
Apropo, rosu e mofturos tare, vezi ca ar putea aparea tendinta de a fi mai inchis pe plastic si mai deschis pe caroserie... un sprit-chit subtire, eventual amestecat cu vopsea neagra, sau chiar un strat negru subtirel te-ar scapa de acest patinaj al culorii. Acum tu stii ce nuanta are culoarea aia de rosu, dar in caz ca nu iese aia e cauza, plasticul negru de sub rosu.

All times are GMT +2. The time now is 00:06.

- Copyright 2026 4Tuning