Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Topic de Help! (pentru orice problema) (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/21018-topic-help-problema.html)

Cristy_mat 23-02-07 09:40

Re: help (about...anything )

ma intereseaza niste jante pe 13 sau 14 pt matiz....Ai ceva sau poti aduce Silviu?

silviu_tun 23-02-07 09:42

90 % sunt pe stoc

Cristy_mat 23-02-07 10:33

ok. si daca poti sa-mi zici si niste preturi si daca e ceva convenabil am sa vin pan la tine. ms fain

helas 26-02-07 17:35

ce ulei recomandati pt un VW golf 1.9 TDI de 90 de cp fara pompe duze ? eu i-am pus pana acu castrol dynatec 5W 40....

andr3y-TAM 28-02-07 11:50

Am descoperit undeva in ssistemu meu aduio de 4 boxe + 2 tweetere o alta boxa bass undeva sub plansa din spatele banchetei spate.... am un difuzor acolo de bass stock, ma intreb daca fac o investitie intr-un difuzor de bass ceva mai bun decat cartonu ala... o sa am rezultate mai bune? o sa am nevoie de amplificare suplimentara? incinta?

10q...

silviu_tun 28-02-07 14:17

vezi incearca la TOp Electronics langa starea civilala Lucian ( spui ca te-am trimis eu )
o sa-ti recomande ceva bun
si are si preturile acceptabile

krys 28-02-07 16:42

Quote:

Originally Posted by silviu_tun (Post 766374)
cred ca le am pe stoc

pai vreau si eu :D kt de repede poti:)

d_v_d 17-03-07 20:03

Re: masinile modificate din bacau

misto ..... nota 10 de la mine

>>> Salut! Ajutati-ma intr-o problema. Nu mai am lumini la bordul masinii mele Mercedes D190.
Pls Astept raspunsul vostru, ms mult anticipat.
E-mail [email protected]

aleks 18-03-07 01:43

unde nu ai lumini? numai cadranele din bord sau si butoanele de la caldura, lumini, geamuri electrice ( dak ai ) etc..
fii mai detaliat... ( si intr-un singur post daca se poate, ca intrebarea asta ai pus-o in 3 posturi diferite... )

d_v_d 18-03-07 02:44

sal... ms pentru atentie si pentru promptitudine.
Nu am lumini la cadrane si nici nu suna buzzzeru cand las luminile aprinse si ies din masina asta in permanenta; si uneori nu se mai aprind nici cele de la caldura

id-ul meu de mess e dubledboy , daca ma poti ajuta, ca sa nu umplu forumul cu problema mea. daca ma adaugi in mess te rog sa scrii cine esti.
poti sa scrii si pe forum in cazul in care nu ne sincronizam pe messenger.

Cristy_mat 19-03-07 08:35

vreau si eu o pereche de boxe sony xplod de 13 cm, are cineva de vanzare? ca as vrea sh, noi sunt exagerat de scumpe:oops: :lol:

GuessWho 19-03-07 14:57

Stiti unde pot gasi o husa volan din piele pt un Golf IV? E in 4 spite...

aleks 20-03-07 12:49

Quote:

Originally Posted by d_v_d (Post 803909)
sal... ms pentru atentie si pentru promptitudine.
Nu am lumini la cadrane si nici nu suna buzzzeru cand las luminile aprinse si ies din masina asta in permanenta; si uneori nu se mai aprind nici cele de la caldura

id-ul meu de mess e dubledboy , daca ma poti ajuta, ca sa nu umplu forumul cu problema mea. daca ma adaugi in mess te rog sa scrii cine esti.
poti sa scrii si pe forum in cazul in care nu ne sincronizam pe messenger.

cel mia simplu e sa desfaci cadranele si sa vezi dak ai conestate toate firele, dak nu ai vreun bec ars ( sunt situate in ceasurile de bord, si ai acces la ele prin spatele lor ) iar la luminile de la incalzire, pun pariu k iti iese fibra optica din mufa de langa becuri, de aia merge doar uneori...
btw, dak e in comutatoarele rotunde intreruperea, trage cu incredere de ele, becul lor e pozitionat in mijlocul butonului, care se fixeaza prin presare .
dak ai nevoie de detalii, intreaba punctual, si-ti mai spun...

d_v_d 20-03-07 14:06

nu stiu sa scot cadranul, am incercat si mi-e frica sa trag de el poate rup ceva. Poate ne intalnim pe undeva, fac o cinste cu o bere (fara alcool), ma ajuti si pe mine sa stiu si eu cu cati km/h merg noaptea.
Astept raspunsul tau.

aleks 22-03-07 09:45

nu iese, pt k trebuie sa desfaci volanul prima data ( asta o faci asa: tragi de masca de cauciuc de pe volan - claxonul propriuzis, iese destul de greu, dar nu rupi nimic, tragi pur si simplu. sub el, ai surubul central, care il tine, il desfaci cu o tubulara de 13, e destul de facil )
asta ca sa ai loc sa scoti bordul. dupa ce i-ai desfacut suruburile, vei vedea ca il tine ceva: e cablul de la kilometraj, care iese prin desurubare. asta o faci ori prin spatele ceasurilor, cat iti permite , ori pe sub bord, desfacand cele 6 suruburi care tin placa de plastic de sub volan ( numai sa ai grija sa nu rupi clemaprinsa cu un clips metalic, de deasupra pedalei de frana )
cam asta e...

All times are GMT +2. The time now is 03:09.

- Copyright 2026 4Tuning