Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/210078-inmatricularea-bulgaria-pro-contra.html)

hellker 04-12-10 00:34

Re: Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA

ca sa circuli in anglia cu o masina inmatriculata in orice stat trebuie sa ai platita si ROAD TAX (nu uita de ea)..si costa si aia cateva sute..

zahharia 14-12-10 00:41

eu sunt pt BULGARIA, am masina mea inscrisa la BG, si masina familiei la fel, aici a pierdut f mult statul Roman, a marit taxa si Bulgarii au fost mai destepti, si s-au ridicat cu mult peste noi, ce la noi nu puteau sa puna o taxa unica ca la Bulgari ?

in concluzie, raman pt Bulgaria, de ce sa bag bani in buzunarele hotiilor astia, care ne mint si ne fura la fiecare pas...

RDss 18-12-10 02:40

O idee buna si de viitor...:peace:

demin2609 18-12-10 09:01

cu siguranţă BG

Ce rost are să plătesc de 3 ori valoarea taxei în rromania, de dragul de a avea numere rromaneşti?

Sorry...

TybyMen 23-12-10 18:56

http://www.realitatea.net/taxa-auto-...11_785820.html
Scuze de off

a3ds 23-12-10 19:02

Nu este off, este un argument pro bulgaria. De acum incolo nu mai are sens sa inscrii masini in .ro, nici macar alea noi sau aproape noi, de 2-3 ani.

cata_golf 23-12-10 19:07

nu mi se pare asa de mare taxa la unele criterii de exemplu la un golf 3 euro 2 care are taxa acum 476 euro se va plati 840 nu e asa de mult

TybyMen 23-12-10 23:46

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 3922182)
nu mi se pare asa de mare taxa la unele criterii de exemplu la un golf 3 euro 2 care are taxa acum 476 euro se va plati 840 nu e asa de mult

la motor de 1400. Da pe langa taxa mai dai la RAR mai dai la impozit la RCA si sari de 1000e lejer. Cu banii astia platesti la bulgari 2 ani toate taxele.

cata_golf 24-12-10 10:19

Quote:

Originally Posted by TybyMen (Post 3922904)
la motor de 1400. Da pe langa taxa mai dai la RAR mai dai la impozit la RCA si sari de 1000e lejer. Cu banii astia platesti la bulgari 2 ani toate taxele.

da aici ai dreptate doar RAR-ul face 200 de euro :)) da pana la urma astia vor face un r***t cu taxa asta ca daca va mai amintiti in 2007 cand am intrat in UE taxa era si mai enorma iar in iulie 2008 cand aceasta a scazut foarte tare au restituit inapoi diferenta de la taxa noua si taxa veche la oameni deci .... bine acum nu prea cred ca se va mai repeta asta

hiena 24-12-10 16:48

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 3922182)

eşti sigur că nu e mult? dacă taxa e 840 EUR, RAR'ul mai costă 250 EUR + asigurare, + alte taxe ajungi la 1300 EUR, în cazul în care un golf e 500 EUR. felicitări ! ai mentalitate numai bună pt guvernu' nostru nesătul

cata_golf 25-12-10 09:51

Quote:

Originally Posted by hiena (Post 3924332)
eşti sigur că nu e mult? dacă taxa e 840 EUR, RAR'ul mai costă 250 EUR + asigurare, + alte taxe ajungi la 1300 EUR, în cazul în care un golf e 500 EUR. felicitări ! ai mentalitate numai bună pt guvernu' nostru nesătul

ba eu nu m-am referit ca taxa nu e mare ci e destul de mare din moment daca dai pe un cazan de golf vreo 500 de euro tre sa fi nebun sa dai 1300 sa o inscri o inmatriculezi pe bulgaria si peste vreo 4 ani o dai la dezmembrari in fine... eu m-am referit ca nu mi se pare asa de mare d.p.d.v ca la televizor vorbesc despre ea de parca e imposibil sa mai inmatriculezi o masina euro 2 de parca ar fi iar legea cu 8 ani
P.S. Sarbatori fericite alaturi de familiile voastre

hiena 25-12-10 12:27

Quote:

Originally Posted by cata_golf (Post 3925686)
ba eu nu m-am referit ca taxa nu e mare ci e destul de mare din moment daca dai pe un cazan de golf vreo 500 de euro tre sa fi nebun sa dai 1300 sa o inscri o inmatriculezi pe bulgaria si peste vreo 4 ani o dai la dezmembrari in fine... eu m-am referit ca nu mi se pare asa de mare d.p.d.v ca la televizor vorbesc despre ea de parca e imposibil sa mai inmatriculezi o masina euro 2 de parca ar fi iar legea cu 8 ani
P.S. Sarbatori fericite alaturi de familiile voastre

trebuie să fi om nebun (dobitoc) să mai înmatriculezi,de dragul de a avea numere de RO. în urbea mea se ridică doar maşinile înmatriculate în RO, se fac poze pt parcări aiurea doar maşinilor înmatriculate în RO, celelalte..n-au nici o treabă.

ionutzmi 08-02-11 06:33

daca doreste careva inmatriculare BG RUSE il ajut cu placere la preturi intre 450-500euro dupa capacitate motor / tel 0763646797

miga 09-02-11 03:37

pt.cata-golf altul.........de ce e mai frate mai frumos sa ai masina pe romania k sa iti pui la nr: Dan,GEO,VAS,GHE........ETC,ETC pai gandeste-te k pt.3 litere platesti cateva mii de euro,vb de masinile mai vechii de 10 ani,cat de frumos ti se pare dupaia dupa ce ai inmatriculat-o si constati k taxa e aproape cat masina????ps:am avut si eu golf3 si rosu pe deasupra la fel k al tau din poza,al meu era gti ala full cu clima {in fine k dupaia zici k ma laud} si era inscris aici,si......ce am rezolvat,ce am castigat????iti zic eu radare peste radare trimise acasa {amenzi},impozite,taxe aiurea,am vandut-o ca am avut unele probleme cu ea cu 2000 de euro si m-am dus la vecini si mi-am luat un ford modeo din 1999,ghia {extra full},1,8 td,de rupe f.multe masini inmatriculate in romanica noastra draga.atata timp cat masinuta mea este in regula cu toate actele bulgaresti,ma doare fix in rozeta de ce numere are,si dupa ce ma plictisesc de ea o sa ma duc tot la ei sa mai pun ceva peste si iau alta mai buna.k asa a ramas vb.cu bulgarul. va pup pe toti!

trafy-vr6 09-02-11 08:07

Am si eu o nelamurire. Daca inscriu masina in Bulgaria si imi pun folie....politia imi poate retine certificatul ? cum il pot lua inapoi ?

Imi cer scuze ca postez aici, stiu ca este offtopic dar nu mai deschid alt topic pentru o intrebare

All times are GMT +2. The time now is 18:05.

- Copyright 2026 4Tuning