![]() |
Re: Inmatricularea pe Bulgaria - PRO sau CONTRA
ca sa circuli in anglia cu o masina inmatriculata in orice stat trebuie sa ai platita si ROAD TAX (nu uita de ea)..si costa si aia cateva sute..
|
eu sunt pt BULGARIA, am masina mea inscrisa la BG, si masina familiei la fel, aici a pierdut f mult statul Roman, a marit taxa si Bulgarii au fost mai destepti, si s-au ridicat cu mult peste noi, ce la noi nu puteau sa puna o taxa unica ca la Bulgari ?
in concluzie, raman pt Bulgaria, de ce sa bag bani in buzunarele hotiilor astia, care ne mint si ne fura la fiecare pas... |
O idee buna si de viitor...:peace:
|
cu siguranţă BG
Ce rost are să plătesc de 3 ori valoarea taxei în rromania, de dragul de a avea numere rromaneşti?
Sorry... |
|
Nu este off, este un argument pro bulgaria. De acum incolo nu mai are sens sa inscrii masini in .ro, nici macar alea noi sau aproape noi, de 2-3 ani.
|
nu mi se pare asa de mare taxa la unele criterii de exemplu la un golf 3 euro 2 care are taxa acum 476 euro se va plati 840 nu e asa de mult
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Sarbatori fericite alaturi de familiile voastre |
Quote:
|
daca doreste careva inmatriculare BG RUSE il ajut cu placere la preturi intre 450-500euro dupa capacitate motor / tel 0763646797
|
pt.cata-golf altul.........de ce e mai frate mai frumos sa ai masina pe romania k sa iti pui la nr: Dan,GEO,VAS,GHE........ETC,ETC pai gandeste-te k pt.3 litere platesti cateva mii de euro,vb de masinile mai vechii de 10 ani,cat de frumos ti se pare dupaia dupa ce ai inmatriculat-o si constati k taxa e aproape cat masina????ps:am avut si eu golf3 si rosu pe deasupra la fel k al tau din poza,al meu era gti ala full cu clima {in fine k dupaia zici k ma laud} si era inscris aici,si......ce am rezolvat,ce am castigat????iti zic eu radare peste radare trimise acasa {amenzi},impozite,taxe aiurea,am vandut-o ca am avut unele probleme cu ea cu 2000 de euro si m-am dus la vecini si mi-am luat un ford modeo din 1999,ghia {extra full},1,8 td,de rupe f.multe masini inmatriculate in romanica noastra draga.atata timp cat masinuta mea este in regula cu toate actele bulgaresti,ma doare fix in rozeta de ce numere are,si dupa ce ma plictisesc de ea o sa ma duc tot la ei sa mai pun ceva peste si iau alta mai buna.k asa a ramas vb.cu bulgarul. va pup pe toti!
|
Am si eu o nelamurire. Daca inscriu masina in Bulgaria si imi pun folie....politia imi poate retine certificatul ? cum il pot lua inapoi ?
Imi cer scuze ca postez aici, stiu ca este offtopic dar nu mai deschid alt topic pentru o intrebare |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning