![]() |
Re: Cielo BH 18 BSV
2 Attachment(s)
Azi dimineata am achizitionat si pivotii inf stanga+dreapta,ca`ci auzeam cv ca bate pe part dreapta la gropi,s`a uitat mecanicu si are joc asa ca am decis ca daca schimb schimb pe ambele parti.Am luat originale 132lei ambele,maine dimineata vor fi schimbate!
|
2 Attachment(s)
Dupa cum am spus mai sus... azi dimineata s`au si schimbat pvtii :)
|
1 Attachment(s)
Neavand ce face azi.. am zis sa scot suportu de numar si din spate ca sa fie lafel ca si in fata,am lipit numaru cu banda dubla adeziva.
|
2 Attachment(s)
Dupa ce am scos si suportul de numar azi i`am pus si un set de Smd`uri la nr de inmatriculare.
|
Sta bine placuta pe spate. La becurile din stopurile de pozitie faci economie? :lol:
|
:)) Nu fac economie doar ca mi sa ars pe o parte apoi am scos si celalalt,deocamdata.
|
10 Attachment(s)
Astazi sa montat si tipsul custom.Se putea si mai bine pus.. dar merge si asa deocamdata.
Dupa aceea o baie si cateva poze >> |
imi place tipsu frumos :) si masina arata bine dar sti parerea mea :))
|
Quote:
|
asa e sudata tipsul ca p...a....
|
Ti-ar mai trebuii o folie si coborata si masina ta ar fi belea :D
|
Quote:
|
Stiu si eu cam ce ar mai trebui masinii si am in plan.. acu anu asta nu mai cred ca`ci bate iarna la usa.. dar la anu urmeaza si sa fie coborata si folie,vreau si un colant pe plafon,cauciucuri schimbate cu 195 sau 205/40 45 16,Si scrisul DOHC va disparea,un kit xenon... una alta.. mai vedem ce`o fi cum o fi.
|
Arata bine! Treaba cu suspensia nu o mai zic ca o stii :-).IN rest...pacat ca vine imediat iarna peste noi,deci pregateste tablele :-P
|
3 Attachment(s)
Si inca un mic "cadou" o pereche de leduri DAYLIGHT cu 24leduri,au o lumina foarte tare de culoarea alb xenon,dar ce imi da deocamdata batai de cap...ca nu stiu unde as putea sa`i pun acum am si proiectoare si in loc la ele ar fi mers bine... asa nu stiu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning