![]() |
re: Cea mai frumos modificată maşină din Bacău
asta a zis ca are sa urmeze ....sa se faca ceva la el nu ca are ...
|
Pai daca nu are de ce il votezi?Cand o sa aiba o sa il votati..
|
exact asta voiam eu sa intreb, mi-a luat-o silviu inainte :D:D:D
|
eu zic sa ne votam toti viitoarele masini....eu imi votez de pe acu ferrari-ul de la 40 de ani...o sa fie marfa...voi ce parere avetzi ? :shock:
|
Quote:
O sa fie interesant ... da tot mai tare o sa fie lambo-ul meu :shock: eu asa zic .... :rolleyes2 si o sa-mi fac si tuning la el :rolleyes2 |
acum revenind la masini din bacau, care exista deja, intr-o forma modificata (sper ca n-o sa vina nimeni cu propuneri de genul mertzul/bmw-ul ala e de pus in top, ca e masina de 50000 de euro)
mai asteptam propuneri( nu voturi deocamdata, doar propuneri) |
Nu ar fi bine ca la orice propunere sa fie pusa si o poza ? Zic si eu... ma scuzati ca ma bag in seama.
|
ba da, dar de unde poze cu toate?
la sfarsit, cand voi face poll-ul, voi pune si poze, deocamdata e faza de antrenamente libere :) |
Quote:
SI IN PLUS DE ASTA EU IL CUNOSC FOARTE BINE PE CRISTOFOR ASA CA STIU CA VA FACE CEVA CU BUN GUST. SI O VA FACE CAT DE CURAND. :!: |
Quote:
|
Eu-l votez pe cristi pt ca e prietenul meu ... si mai si stam impreuna la iasi ... si avem gusturi comune ... la masini, femei si altele ...
Ah ... si mi-a zis ca-si face masina in primavara si sunt sigur ca va iesi bine ... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ah ... si imi votez si urmatoarea masina ... ce tare va fi .... promit :shock: Acum lasand gluma la o parte ... fara suparare ... dar ... suna ca dracu faza asta ... sa-si faca masina si dupa sa o voteze lumea ... asa zic eu ca-i normal ... Hai ca m-am satura de atata preselectie ... votez cea mai impresionanta masina din Bacau la ora actuala .... Zoz-ul ... pt ca are modificari atat la exterior cat si la motor ... si mie chiar imi place dracusorul negru ... Imi place mai mult a mea la exterior :rolleyes2 ... da tre sa dau cezarului ce-i a cezarului si sa recunosc ce e de recunoscut :???: si anume ca la performante e mai tare :???: Astept cu interes pe cristinuta lui gabriel ... mai ales superchargerul :twisted: |
Quote:
|
ce masina are gabi si ce ii face? chiar nu stiu :D
|
https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/14364-ford-capri-2-9-v6-cosworth-is-born.html bafta la citit ;) FORD CAPRI
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning