![]() |
Re: E30 - Morpheus Drift Project
Un joc cu ursuletul (asa de sezon) ...am facut 3569m :)) beat that mofo's :))
@scaune: thank you all ;)) noi surprize urmeaza :) |
Quote:
Cool seats...te astept acs sa le probam!:twisted: |
super scaunele, sa le stapanesti sanatos ! multa bafta in continuare cu ursache !
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
OARECUM...IS DE VANZARE. (Nu le dau in pierdere, nu negociez, relatii in privat) Totodata daca aveti un set de scoici care va sunt maricele...sunt dispus la schimburi (+ diferenta din partea mea daca is marci mai consacrate in domeniu). Preferat NEGRE si cu SUPORTI LATERALI Ajung acasa...si le masor. TOORA vs ProWRC...vedem care's mai bune...in care ma simt mai bine si care's mai potrivite pentru ursoi. (asta daca nu se schimba sau vand pana atunci) |
Da ce tizule, esti asa mare?..eu la 80 kg ale mele intru in FK-urile de pe Dacie super bine, zici ca de acolo sunt:-)..dar eu nu sunt pufos, ci ciolanos..ca toti se mira de unde am eu 80 de kile:lol:
Spor la treaba indiferent de scaunele pe care le alegi, ca vad ca esti bine pus pe treaba cu ursul si asta-i f bine:-) |
Quote:
I'm Not Fluffy, I'm well built (daca stii stand up de la Gabe Iglesias)...ma nici eu nu's fluffy...fluffy da na....nuj. Uite...acu mam trezit si nu mai vreau sa le dau :)) deci nici eu nu stiu c sa fac. Cred ca le tin pana la urma. |
ba tari scaunelele... :>
adevarat acu prinzi radacini in ea ... vineri o sa vin cu ranga si flexu :lol::twisted: si ce urmeaza ? O mare morf... |
2 Attachment(s)
Continuam seria "nici o saptamana fara tuning" si adaugam pe lista StruttBar de la Wiechers (it's wonderfull).
Intrebarea mea este (deoarece am mici reticente sau din necunoastere) mai are altcineva acest struttbar (exact acest cod de 4+6 cyl) pe masina? Mai exact e30 318 sau nu...dar cu facelift :) pentru ca nuj...ar trebui sa intre usor (asa de forma zic) sau mai fortat pe acele suruburi? Sau mai exact care'i procedura? Se ridica masina, se "detensioneaza" oalele...apoi se monteaza easy done? Acum sa vedem ce urmeaza next week ;)) |
Asta al tau am impresia ca intra relativ usor, eu am strut bar-ul din 5 piese si a fost putin mai dificil ca trebuiau desurubate toate sa se aseze ele bine. Oricum felicitari pt bara, am aceeasi firma bara de spate :-)
|
sa il stapanesti sanatos amice
|
cat a fost bara ?:D
|
...in spate Nino Nino...Nino Nino Nino
..............................iar! |
E de rău? :???:
|
daca ai picioru greu :lol:
ce ai mai facut de data asta? pe mine m a oprit aseara prin tartasesti` ca cica dc merg cu faza lunga si gen nu vedeai nimic. si tot mi a dat dreptate. :!: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning