![]() |
Re: Masina mea, Audi A4
Quote:
Sper sa le vod odata pe masina ... saptamana viitoare de acum ... sa vina cauciucurile ... of of ... greu tare .... :sad: :???: |
ce dimensiuni ai pentru noile gume? :)
|
Quote:
|
am si eu o rugaminte...sa imi spui cat te-a ajuns eleronul ala de S4 si grila si daca vrei sa mai pui niste poze mai noi cu kitul asta care il ai in pozele de mai sus
|
La FK se fac si stopuri chrom, nu numai pe negru sau rosu -cum ai comparat si nu ti-a suras . Eu mi-am pus negre si sunt belea pe masina neagra. la tine trebuie musai chrome.Suna la 0747.128.058 , e un tip cu nick-name-ul Golf II , are si vanzari pe forum . Uita-te pe site-ul www.Fk-automotive.de .Si inca ceva:faruri fk chrome cu angel-eyes sau poti cumpara si monta doar cerculetele pe farurile stock.Eu mi-am pus de la Fk-tot negre.Sunt beton.Good luck.
|
cat te-a costat pedalierul pt A4, toate 4 ?
|
Quote:
Cele 3 pedale cam 100 euro ... si pedala de odihna ... nu mai tin minte ... vreo 300 de mii ... da a fost o greseala ... a fost gresit pretul ... dar ... asta e ... nu a fost problema mea ... Adica ... sigur tre sa fie gresit pretul pt ca e prea mic... |
Quote:
Angel-eye nu vrea ... Stopuri ... in nici un caz pe crom ... Deocamdata nu cumpar nimic ... mai vad eu ... mai e timp ... :D |
la footrest sigur e gresit dar e norocul tau.
|
Quote:
stiu stiu :lol: :D |
inca nu au venit cauciucurile ...???
mai pune poze cu masina ....sa vada si ochii nostrii |
Quote:
au venit dar eu sunt la iasi acum ... o sa ajung sapt asta prin bacau sa le pun. poze n-am mai facut ... dupa ce pun jantele o sa mai :-) pun. |
abia asteptam sa vedem cum o sa arate mashina cu jantele . eu crek o sa arate demential mai ales ca au aceeasi culoare ca masina :)
|
3 Attachment(s)
Am pus jantele ...
Din cauza buzei si a formei lor par mai mici decat sunt :((( da sunt f multumit de ele ... :D Si cauciucurile ar fi trebuit putin mai late... sunt 235 dar ar fi trebuit 245 pt ca si jantele sunt mai late 8.5 fata de 8 cat era cele originale. M-am tot plimbat prin oras si am ochit vitrinele sa vad cum se vad in mers :lol: din ce am vazut arata bine ... o sa pun diseara un prieten sa mearga cu ea sa vad cum se vad .. :D |
ii vin sooper jantele.....bv....place masinuta !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:43. |
- Copyright 2026 4Tuning