![]() |
Re: STREET LEGAL Ploiesti
Quote:
Ramane in picioare intalnirea nu? |
2 Attachment(s)
Primiti si un "Gipan" in club? :lol: :lol: sau o bicicleta?? ma rog bicla face cat o masina de pe aici :lol: :lol: :lol:
|
si despre aderarea jeep-ului in club cred k ar trebuii sa te gand dak te incadrezi la una din grupele clubului
|
Eu am sters tot.
Baietii vor sa faca ceva frumos si e normal sa aibe un topic curat. Incercati sa aveti o discutie normala si nu o sa mai sterg nimic. Gms-ule incearca sa nu mai postezi aiurea. De Laur nu zic nimic , nu am voie :lol: |
1 Attachment(s)
Sobi la Arad :)
|
Felicitari Sobi!
Am auzit ca ai adus locul I la Ploiesti! Bafta in continuare cu frumoasa (si bestia in acelasi timp)! :twisted: |
dc se sterg toate posturile d pe acest topic,chiar nu am inteles:?:
|
Quote:
Daca nu vreti asta , le punem la loc si nu mai stergem nimic ... |
Moderatori obositi .. cu multe impresii ...
|
Quote:
Pentru certuri, glume, prostii, etc ... exista "Discutii diverse". In seara asta intalnire STREET LEGAL la 19:30 aceeasi locatie. Prezenta obligatorie a tuturor membrilor. P.S.: ia zi Radu, cand iesim la un suc? |
am inteles,cand sunt certuri si alte discutii d genu,dar cand e vb d o gluma chiar nu vad dc ar deranja p cnv
|
10 Attachment(s)
cam asa arata PH 88 NAS in momentu d fatza:sad:
|
Quote:
alexone si Nas - alte cluburi doresc sa fie curat la ei pe topic si m-am gandit ca si voi ati vrea acelasi lucru. |
cind mergem la curse prin tara inghesuim canapele ,roti,cricuri,e.t.c,pe unde nimerim nu tinem cont de club sau de masini dar vad ca aici nu va mai da omu cu c...t la nas,mai lasati figurile de raceri de o zi sau dativa cite o palma in c...e *care aveti**,si mai presus de toate umpic de respect pentru cei care au inceput ceea ce faceti voi acuma ,si care datorita lor suntet cunoscuti in toata tara RESPECT SI O SA REUSITI.Pacat ca uni dintre voi sunteti ok
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning