![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
de la porche romania mi-a spus ca trebuie schimbata capsula de recilculare ... si vroiam sa intreb baietii daca aia este.....
numai bine ! |
Cumpar motor Golf 1 sau 2 diesel inclusiv instalatia electrica
Daca se poate si cu montat |
cumpar motor gti pentru golf 2 ,instaltia electrica si servo directie completa
|
Quote:
|
salut baieti!
as dori sa stiu si eu daca are cineva pe aici o cheie de golf 5(dinaceea briceag) fara chip,fara nimic... vreau sa o iau ptr ceva anume si nu prea gasesc... as prefera pe cineva care este in bucuresti... multumesc! |
Quote:
|
salut,
mi-a mai venit o idee si as avea nevoie de ajutorul vostru. imi trebuie si mie urmatoarele piese : - capota vento - faruri vento - grila fata vento thnks in advance edi |
@racemaster, cumva nu iti trebuie si aripi de vento ? ;)
|
|
3 Attachment(s)
salutare !!!! sunt marco din timisoara si as avea nevoie de un capac de janta de golf 3, e un capac cu sigla vw in curand am sa pun si o poza ,daca e cineva care ar putea sa ma ajute as fii foarte recunoscator tel 0723 371 277
poza Salutare !! baieti as avea nevoie de un capac de janta Golf 3 il cumpar sau ofer 2 stopurii negre de Golf 2 pe ele!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Marco tm 0723 371 277 Quote:
|
ajutati-ma si pe mine, caut ornament Lupo,dintre grila si radiator si spolier in care se afla semnalizatoarele de sub faruri .
|
Am gasit masina cu trapa taiata in parcare si acum caut trapa panoramica,e model open air ,va rog frumos o sugestie ceva....
|
sal .
caut urgent geamuri electrice(stanga/dreapta fata ) sau macara manuala(stanga fata) pt golf 3 . urgent ca nu mai merge macaraua fata stanga si acuma vara .... o nebunie . |
vand golf 3 gti 16 v 150 cp din 93 in 4 usi complet sau motor / caroserie astept oferte YM : tavihalls - posibilitate circulatie martie 2008 - pret total 2000 euro fix , nu negociez , masina e super ok.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning