![]() |
Re: Date despre utilizatorii din Brasov
Quote:
cand credeam ca fetele nus pasionat de 4tuning ..adika sa intre pe forum si dinaste el sunt cu statu pe masini ..ai rupt tu liga :))..... |
Salut baieti si fete :P
Valentin Born:19.12.1987/Buzau Student mail: [email protected] Auto: Dacia 1400 break |
salut, eu am mai avut cont acum 4 ani drept urmare am revenit, daca ma mai primiti
Nume:Roman Adrian. Data nasterii:09/12/84 Ocupatie: birou oferte Masina: Dacia logan 1.5 dci Mail: [email protected] |
Va salut,
Ma numesc Gelu Izbasa sunt din Hunedoara si incepand cu 01.11.2010 ma voi muta in Brasov. Pana cand voi ajunge in Brasov lucrez ca Operator la o firma multinationala care se ocupa cu construirea cablajelor auto (Draexlmaier). Incepand cu 01.11.2010 imi voi incepe activitatea la noul job, mai exact Tehnicean magazie la VP Industries in Ghimbav. ....in rest despre mine: am 25 ani, nu-s insurat :D, n-am copii, nu mai am masina deoarece cu ceva vreme in urma am infipt-o intr-un "golan" de politie :D cateva poze cu ea intreaga si mai putin intreaga :D https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=336 Sper sa ne auzi cat mai curand la o intalnire, asta daca se organizeaza si pe la voi intalniri intre userii de pe 4tuning. Yahoo: geluizbasa Stima si asfalt curat. |
Quote:
|
Nume:Blaj Catalin
Porecla:coco =)))(da ati ghicit de la vechiul balsam cocolino=)) Varsta:18 soon Ocupatie:elev Cotet:Volkswagen Golf mk5 1,6 3 usi :D ID:[email protected] |
|
|
3 Attachment(s)
Nume : Robert
Ocupatie : Agent livrare. Locatie: brasov. Masina : Dacia 1300 Break. |
nume:RARES
varsta:27 ocupatie:vopsitor auto car: BMW E30 touring 2.5 12v :D |
Nume: Rares
Varsta: 16 Ocupatie: Elev Masina: In doi ani sper sa stapanesc un E46 320i Coupe. |
nume : bogdan iliescu
varsta: 23 ocupatie : stundent ar masina : fiat coupe 16vt |
Nume: Dragos ;
Varsta: 18 ; Locatie: Brasov ; Ocupatie: Elev ; Masina: Volkswagen Golf 4 1.6 16V ( 18MAN ). |
Quote:
Nume: Gabi Vārstă: 20 Locaţie: Braşov Data naşterii : 07.07.1992 ID : [email protected] Maşină: Renault Laguna 1 1.6 16v ( 13ZBB ) |
Nume: Costin
Vārstă: 18 Locaţie: Braşov ID: costy.bv20 @ yahoo.com Maşină: Ford Fiesta Mk4 FL 1.25i 16v - 75cp |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
- Copyright 2026 4Tuning