Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad.html)
-   -   Topic de OFF-TOPIC! (https://forum.4tuning.ro/638-street-racing-squad/203522-topic-off-topic.html)

Avi8er ® 06-10-10 22:42

Re: Topic de OFF-TOPIC!

Quote:

Originally Posted by bLoNduL (Post 3708172)
Voi trebuie sa intelegeti o chestie simpla, CLUBUL "STREET RACING SQUAD" sunteti voi !!!!! nu e nici Leo, nici Liviu , nici tank nici tazz, voi sunteti clubu!!!! si impreuna formam un grup, care avem aceiasi pasiune pentru masini, curse, drifting si etc... insa trebuie sa intelegeti ca vremurile astea nu prea ne permite prea multe, in calitate de club ( nu suntem baietasi de bani gata si nici nu avem servici de `1000 de euro pe luna ca sa ne preparam masinile,) o sa treaca ceva timp pana sa putem ajunge la un nivel mai inalt, dar asta se poate prin voi care sunteti membrii si va doriti ceva de la club, nu doar sa mergi la 2-3 intalniri, 2-3 curse si 2-3 evenimente si apoi sa zici ca nu`ti place, inseamna ca nu`ti place ceea ce esti si ce poti deveni ;) parerea mea [ Suntem multi tineri, care incercam din rasputeri sa facem rost de bani de masina sau de tuning, insa nu ne permite nivelu` de trai din timpu asta, dar avem timp la dispozitie daca aveti rabdare] Think twice!!

Cu drag si respect,
bLoNduL

suna cam cunoscut blondule, aluzie ceva :rolleyes2 sau mi se pare mie ? dar nimeni nu e viteaz ... eu de exemplu din banii mei imi fac masina, nu de la tata, mama, unchi, var, etc (decat sa ma imprumut chiar si pt 10ron mai bine ma lipsesc) si toate replicile astea cu placutu sa le zica cine are de zis ceva, nu sa fie telefonu' fara fir:lol:... vrei bine, nu vrei pa :lol: eu zic sa numai ne dam replici intepate ca nu are rost, suntem cu totii o mana de prieteni... ce a fost a fost, ce va fi conteaza ;)
make love not war :lol:
Va pupa Jeanel sa numai fiti suparati :lol: si abea astept sa ne vedem :-P !

p.s. Blondule matale cand vi la o intalnire de vineri seara asa, ca esti cam scump la vedere :lol: ?

p.s.2 parerea mea e ca ar trebui sa se termine discutiile de genu asta... si sa vorbim de o ieseala ceva :-P nu credeti ?

R3d_light 07-10-10 17:24

Quote:

Originally Posted by Avi8er ® (Post 3708330)
suna cam cunoscut blondule, aluzie ceva :rolleyes2 sau mi se pare mie ? dar nimeni nu e viteaz ... eu de exemplu din banii mei imi fac masina, nu de la tata, mama, unchi, var, etc (decat sa ma imprumut chiar si pt 10ron mai bine ma lipsesc) si toate replicile astea cu placutu sa le zica cine are de zis ceva, nu sa fie telefonu' fara fir:lol:... vrei bine, nu vrei pa :lol: eu zic sa numai ne dam replici intepate ca nu are rost, suntem cu totii o mana de prieteni... ce a fost a fost, ce va fi conteaza ;)

p.s. Blondule matale cand vi la o intalnire de vineri seara asa, ca esti cam scump la vedere :lol: ?

p.s.2 parerea mea e ca ar trebui sa se termine discutiile de genu asta... si sa vorbim de o ieseala ceva :-P nu credeti ?

e si ieseala o idee... insa intrebarea e alta: oare cine o sa vina? :-??

TaZzY E30 07-10-10 20:57

frate,gata cu toate bullshit-urile......SKYu' are dreptate: make lov not war:)))....mi-a placut asta....
Maine ,20.00,Polivalenta.Noapte buna va doresc:D

bLoNduL 07-10-10 22:39

Quote:

Originally Posted by Avi8er ® (Post 3708330)

vin de fiecare data cand am posibilitatea, sunt zile de vineri in care lucrez de noapte si nu pot ajunge :P

TaZzY E30 08-10-10 07:31

9 Attachment(s)
Apropo de membrii,am vorbit mai devreme cu john(cielo XAB)....si...inca nu-mu vine sa cred in ce hal arata masina:))...e o dauna intreaga:)))

Vera.Tygrutza 08-10-10 13:18

auci..:-s..ce a vrut sa faca? sa vada dak zboaza? :-s :shock:

Tank 09-10-10 00:00

a zis ca daca eu am tank... el are avion si ...restu e cancan :P

TaZzY E30 09-10-10 11:02

se pare ca cineva a avut dreptate.....revenim la formula de inceput......Eu,Grin Leo SR,Tank si blondu'.......unii si-au facut obicei din a nu raspunde la telefon,sau diverse scuze....atat va zic,INCEPE CURATENIA DE IARNA!!!!
RESPECT SRS!!!

green_e30 09-10-10 12:16

Pe scurt vinerea viitoare Tazz chiar se pune pe treaba care nu vine vinerea viitoare (neanuntat sau cu motiv extrem de prost) este OUT din club!!!exceptii sunt cei cu motive grave!!!(nu ca nu am benzina sau trebuie sa stau cu iubita&stuff) vii stai juma de ora te-am vazut la fata am vorbit cu tine si aia e dar ce s-a intamplat seara trecuta a fost pur si simplu penal rau de tot...
Respectele Mele Leo SR. si tot clubul SRS!!!

ionutz_njd 09-10-10 16:19

=))=))=)) cat de tare frate :)))
ce vam zis eu ma ca nu vine nimeni cum da frigul aaaaaa ................ups am fost eu prost da asa e ca am cobit ..........frate chiar crezi ca le mai arde de cluburi acum la uni :)............

TaZzY E30 10-10-10 20:24

frate eu nu te inteleg....tu ai zs acu mult timp ca nu mai faci parte din SRS,ca o arzi cu golf-club(care e club de racing,dupa spusele tale).Deci,neavand nici o treaba ,de ce iti bati degetele in taste aiurea:|?si apropo,prezenta nu e doar pentru mine,si ,cu ocazia asta ,tin sa multumesc celor care chiar apreciaza SRS asa cum este el.
Asta e,mai bn 4 si buni decat 15 si varza;)
Va salut
Respect SRS!!!

ionutz_njd 11-10-10 11:36

Quote:

Originally Posted by TaZzY E30 (Post 3717493)
frate eu nu te inteleg....tu ai zs acu mult timp ca nu mai faci parte din SRS,ca o arzi cu golf-club(care e club de racing,dupa spusele tale).Deci,neavand nici o treaba ,de ce iti bati degetele in taste aiurea:|?si apropo,prezenta nu e doar pentru mine,si ,cu ocazia asta ,tin sa multumesc celor care chiar apreciaza SRS asa cum este el.
Asta e,mai bn 4 si buni decat 15 si varza;)
Va salut
Respect SRS!!!

uite vezi ca esti.............. unde am zis eu ca golf club e club de racing :)) poate u ai zis mai baiatule eu am zis ca e o comunitate o monomarca :P ai vazut u racing la golf club eu nu poate trebuia golf club racing sa fie nu :P da asa scrie golf club ro
hai te pup si ai grija de club
ps: aveai dreptate eu nu eram in club de mult da veneam din respect pt alti ;) pt tine in nici un caz ....sunt alti care merita

TaZzY E30 11-10-10 15:34

hai ma frate,cat ne-am certat noi ca Golf-Club.ro nu e club de racing si tu ziceai,ca dom'ne ,este...ti-am zs si eu,si mai multi ca nu e:))?nu ma mai mintii pe fata....ai uitat cand ne-am certat pe tema asta,cand ne-am vazut la tank?Da,man,o sa am grija de club,si iti doresc si tie multa bafta si app.....Respectul il meriti daca ii respecti pe cei din jur:D.
Te-am pupat.Bafta Cu golfuletzu:D

R3d_light 11-10-10 17:49

ba da voi chiar ati inebunit oameni buni? chiar numai cearta stiti pe acest forum? mai discutati dracu de problemele clubului
si de altele. voi chiar nu intelegi ca pe acest forum nu se mai admit certurile

ionutz_njd 11-10-10 18:25

Quote:

Originally Posted by R3d_light (Post 3719533)
ba da voi chiar ati inebunit oameni buni? chiar numai cearta stiti pe acest forum? mai discutati dracu de problemele clubului
si de altele. voi chiar nu intelegi ca pe acest forum nu se mai admit certurile

ai vazut u vro cearta aici eu zic sa taci sa nu mai incepi u cu vorbele tale ...cand oi vedea ca se cearta cineva atunci sa spui ca se cearta k:)
ai ochii si creier !!!!!!..... de aia sunt puse ......sa vezi si sa gandesti

All times are GMT +2. The time now is 23:35.

- Copyright 2026 4Tuning