![]() |
Re: Topic de OFF-TOPIC!
Quote:
make love not war :lol: Va pupa Jeanel sa numai fiti suparati :lol: si abea astept sa ne vedem :-P ! p.s. Blondule matale cand vi la o intalnire de vineri seara asa, ca esti cam scump la vedere :lol: ? p.s.2 parerea mea e ca ar trebui sa se termine discutiile de genu asta... si sa vorbim de o ieseala ceva :-P nu credeti ? |
Quote:
|
frate,gata cu toate bullshit-urile......SKYu' are dreptate: make lov not war:)))....mi-a placut asta....
Maine ,20.00,Polivalenta.Noapte buna va doresc:D |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Apropo de membrii,am vorbit mai devreme cu john(cielo XAB)....si...inca nu-mu vine sa cred in ce hal arata masina:))...e o dauna intreaga:)))
|
auci..:-s..ce a vrut sa faca? sa vada dak zboaza? :-s :shock:
|
a zis ca daca eu am tank... el are avion si ...restu e cancan :P
|
se pare ca cineva a avut dreptate.....revenim la formula de inceput......Eu,Grin Leo SR,Tank si blondu'.......unii si-au facut obicei din a nu raspunde la telefon,sau diverse scuze....atat va zic,INCEPE CURATENIA DE IARNA!!!!
RESPECT SRS!!! |
Pe scurt vinerea viitoare Tazz chiar se pune pe treaba care nu vine vinerea viitoare (neanuntat sau cu motiv extrem de prost) este OUT din club!!!exceptii sunt cei cu motive grave!!!(nu ca nu am benzina sau trebuie sa stau cu iubita&stuff) vii stai juma de ora te-am vazut la fata am vorbit cu tine si aia e dar ce s-a intamplat seara trecuta a fost pur si simplu penal rau de tot...
Respectele Mele Leo SR. si tot clubul SRS!!! |
=))=))=)) cat de tare frate :)))
ce vam zis eu ma ca nu vine nimeni cum da frigul aaaaaa ................ups am fost eu prost da asa e ca am cobit ..........frate chiar crezi ca le mai arde de cluburi acum la uni :)............ |
frate eu nu te inteleg....tu ai zs acu mult timp ca nu mai faci parte din SRS,ca o arzi cu golf-club(care e club de racing,dupa spusele tale).Deci,neavand nici o treaba ,de ce iti bati degetele in taste aiurea:|?si apropo,prezenta nu e doar pentru mine,si ,cu ocazia asta ,tin sa multumesc celor care chiar apreciaza SRS asa cum este el.
Asta e,mai bn 4 si buni decat 15 si varza;) Va salut Respect SRS!!! |
Quote:
hai te pup si ai grija de club ps: aveai dreptate eu nu eram in club de mult da veneam din respect pt alti ;) pt tine in nici un caz ....sunt alti care merita |
hai ma frate,cat ne-am certat noi ca Golf-Club.ro nu e club de racing si tu ziceai,ca dom'ne ,este...ti-am zs si eu,si mai multi ca nu e:))?nu ma mai mintii pe fata....ai uitat cand ne-am certat pe tema asta,cand ne-am vazut la tank?Da,man,o sa am grija de club,si iti doresc si tie multa bafta si app.....Respectul il meriti daca ii respecti pe cei din jur:D.
Te-am pupat.Bafta Cu golfuletzu:D |
ba da voi chiar ati inebunit oameni buni? chiar numai cearta stiti pe acest forum? mai discutati dracu de problemele clubului
si de altele. voi chiar nu intelegi ca pe acest forum nu se mai admit certurile |
Quote:
ai ochii si creier !!!!!!..... de aia sunt puse ......sa vezi si sa gandesti |
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning