Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

leonard 22-01-07 20:17

Re: hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 710228)
eventual un turbo ... si multe altele .. intreaba si tuh baietzii ... cate poti face din 1.4 cu un mecanic bun

da mah psycho...da nu cred ca itzi potzi pune turbo shi toate cele cu 1000 de euro....sau ma inshel?

CT-84-DiN 22-01-07 21:51

se pot face alte chestii cu 1ooo euro...dar nu cred ca ramane si de turbo 8)
este undeva la SpeedLine sectiune Brasov la baiatul cu SLZ cateva idei

street_racer 22-01-07 22:16

ms ptr idei .. cel mai probabil cip + evacuare + injectoare de 1.6 :D ... faza cu turbo .. sa fim seriosi ... nu am banii necesari momentan si nush dak se merita asa ceva ... nush nici macar ce turbo as putea pune pe motor de 1.4... il fac tfsi de golf ? multzam inca o data !

CT-84-DiN 22-01-07 22:23

cu mare placere si spor la treaba... pentru alte informatii sti unde sa ma gasesti ;)

lolek 22-01-07 22:46

mai bine cauti un motor turbo 1.4 de renault 5 ... cu turbo bineinteles ... si cu siguranta si`ar merita "bataile de cap" dar nu am habar cat costa intreaba un mecanic BUN SUCCES

LKS 22-01-07 23:09

un motor de r5gtt in stare de functionare ajunge la 500E ...trag intradevar ..dar dau si destule batai de cap

CT-07-APV 23-01-07 20:08

Am nevoeie de un proiect (plan, desen, ce puteti face rost mai bun) pentru o pista de motocros. Daca se poate sa iaba detalii mai multe inaltimea damburilor sau eu stiu ce va rog contactatima. Daca se pricepe cineva la acest domeniu ajutatima sa facem ceva frumos.

CT-84-DiN 24-01-07 23:35

din cate stiu era o pista de genul pe la cumpana... acum 1 an era sigur... poate stie cineva mai bine si dai o fuga acolo sa vezi despre ce este vb

ERY 25-01-07 09:03

Nu este o pista. Noi am fost acolo....are un om o curticica si te dadeai pe acolo....dar soatiu restrans.

CT-07-APV 25-01-07 09:14

Un vecin de-al meu vrea sa faca o astfel de pista dar pe loc mare si ii trebuie un plaan ceva sau sa ia legatura cu cineva care este in domeniu eventual cineva cu motociclete de teren...

mk1 gti cabrio 28-01-07 08:45

Am nevoie de ajutorul vostru, am un golf 1 cabrio si am probleme cu prelata, a fost reconditionata anul trecut in primavara de un tip de prin timisoara cu materiale noi, dar cum bine va ganditi ce va de proasta calitate.
Cunoaste cineva un magazin de unde se pot cumpara prelata pt cabrio, sau pe cineva care lucreaza de calitata in domeniu?

Most_Wanted 28-01-07 22:37

am mai auzit o astfel de problema .....nu mai stiu unde sia facut ...dar stiu ca la costat mult......cred ca ar putea as iti faca aia de la Junkers ...ca aia fac si prelate ...nush acum ...

mk1 gti cabrio 30-01-07 21:02

mersi pt informatie most wanted!!!
:?:
P.S: junkers=??? (cei cu centralele?:oops: )

leonard 30-01-07 21:05

junkers design.....cei care se ocupa de reclame ,autocolante ..etc

p3rv3r5ul 02-02-07 16:19

1 Attachment(s)
cine imi spune si mie care e cea mai buna vopsitorie auto din constanta? vreau sa vopsesc masina imediat dupa ce se termina cu vremea rea si astept si factura finala de la leasing. va rog mult sa ma ajutati.. atasez o poza cu masina VT

All times are GMT +2. The time now is 21:51.

- Copyright 2026 4Tuning