![]() |
Re: Renault clio mk1`
Quote:
|
E bune pozele alea:lol: Asa trebuie sa ajunga... :twisted: Misto aia de anvelope... Strangi bani, si cand e de vopsit faci clean tot odata. Sau cat dai pe vopsit un portbagaj si o capota, o colantezi toata :D Si ii faci si bad-boy, si clean... si tragi un colant mat aceiasi culoare, si te-a scos.:shock: Daca stii cu cine sa vorbesti mai mult de 1200-1500 lei nu duce TOATA masina.... numai sa ai banii astia stransi. :???:
|
Quote:
|
colantul la o masina te duce pana in 10 milioane cu nebuni pe el .... eu zic ca eee cam intre 8 si 10 milioane .
|
Quote:
|
Decat sa o colanteze mai bine o face clean si o lasa asa :-s..e mai de durata.
|
Noi vbim akm de "clean"..alea alea..dar bani..? :(
|
Vorbim ca sa stim ce facem nu ?Ca banii...se strang ei...2-3-4 luni nu conteaza cat :P
|
Quote:
|
Quote:
Nu am zis ca e nasol colantu pe masina..dimpotriva si mie mi-ar place sa am anumite portiuni de masina colantate dar... nu prea stiu cu ce se "mananca" colantul ca sa zic asa:)).99-SAA facem o afacere..ca tot iti place NX-ul meu..vinde-ti Tico si apoi o iei pe a mea , si asa facem fericiti 2 oameni :X ( glumeam :))) |
Hai andrey ca toti ne aflam cam in aceeasi oala...criza si banii. Incet, incet le facem noi pe toate. Sanatate sa avem ca e mai importanta decat toate ;) restul vine de la sine. Strange banuti si apuca-te de clean si altele ce iti mai place tie
|
Quote:
Andrei, baga mare si pune bani deoparte, lasa shaorma si punem si niste jante ceva :D Sau o pereche de arcuri sport, sa fii mai aproape de asfalt...:rolleyes2 |
O sa nevedem...eu propun sa facem "grupul nostru" o ieseala luna viitoare intr-o parcare sa stam de vorba :D.M-am uitat si pe mobile..si da acolo sunt masini la pretul alor noastre si mai scumpe..de exemplu masina mea e cea mai ieftine din RO si pe la mijloc fata de mobile. :-??
Asa i-am zis si eu lui Andrey..cu suspensia o rezolva repede cu 1-2 spire taiate..iar cu jantele..daca isi cumpara 2 table isi dubleaza rotile spate si o sa fie criminala masina:D |
Da, merge si cu ceva spire taiate din lipsa de fonduri. Oricum, la mine se simte, mi-era o frica inainte... acuma e diferenta. In oras, ca in afara n-am iesit inca... trebuie sa fac lonjeroanele alea:evil:
Facem frate o ieseala... Andrei, Zuz, noi doi, mai gasim pe cineva, nu e problema. Apropo, de ce pana mea ai inchis topicu la NX?? :x |
Facem frate o ieseala... Andrei, Zuz, noi doi, mai gasim pe cineva, nu e problema. Apropo, de ce pana mea ai inchis topicu la NX?? :x[/QUOTE]
Dap ,discutam si vedem cand iesim..facem si un photo sesion:)).Topicul l-am inchis sa nu stea degeaba pentru ca numai fac la masina nimic vreo 3 luni..sunt cu bacul , admiterea si e greu cu fondurile...tu dc l.ai inchis :-w? |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning