Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   My Clio B 199 AND (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/202501-my-clio-199-and.html)

bib_andrey 29-08-10 15:51

Re: Renault clio mk1`

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3617191)
nu eee greu sa-l faci clean ... eee mai greu cu vopsitul .

Pai aia e..:rolleyes2

B-99-SAA 29-08-10 16:00

E bune pozele alea:lol: Asa trebuie sa ajunga... :twisted: Misto aia de anvelope... Strangi bani, si cand e de vopsit faci clean tot odata. Sau cat dai pe vopsit un portbagaj si o capota, o colantezi toata :D Si ii faci si bad-boy, si clean... si tragi un colant mat aceiasi culoare, si te-a scos.:shock: Daca stii cu cine sa vorbesti mai mult de 1200-1500 lei nu duce TOATA masina.... numai sa ai banii astia stransi. :???:

bib_andrey 29-08-10 16:34

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3617981)
E bune pozele alea:lol: Asa trebuie sa ajunga... :twisted: Misto aia de anvelope... Strangi bani, si cand e de vopsit faci clean tot odata. Sau cat dai pe vopsit un portbagaj si o capota, o colantezi toata :D Si ii faci si bad-boy, si clean... si tragi un colant mat aceiasi culoare, si te-a scos.:shock: Daca stii cu cine sa vorbesti mai mult de 1200-1500 lei nu duce TOATA masina.... numai sa ai banii astia stransi. :???:

Deocamdata...mai fac si eu ce pot..:D

ObeLix 29-08-10 17:05

colantul la o masina te duce pana in 10 milioane cu nebuni pe el .... eu zic ca eee cam intre 8 si 10 milioane .

bib_andrey 29-08-10 17:10

Quote:

Originally Posted by ObeLix (Post 3618115)
colantul la o masina te duce pana in 10 milioane cu nebuni pe el .... eu zic ca eee cam intre 8 si 10 milioane .

Da..mai e pana atunci...daca ai pe cnv care vrea un chevrolet impecabil..sa imi spui :D

NXdev 29-08-10 18:06

Decat sa o colanteze mai bine o face clean si o lasa asa :-s..e mai de durata.

bib_andrey 29-08-10 19:38

Noi vbim akm de "clean"..alea alea..dar bani..? :(

NXdev 29-08-10 19:40

Vorbim ca sa stim ce facem nu ?Ca banii...se strang ei...2-3-4 luni nu conteaza cat :P

B-99-SAA 29-08-10 19:53

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3618255)
Decat sa o colanteze mai bine o face clean si o lasa asa :-s..e mai de durata.

Nu inteleg ce vrei sa spui. Daca vrei sa afirmi ca e nasol colantu pe masina te inseli. Chiar protejeaza vopseaua, si e mai ieftin de re-colantat o aripa decat de vopsit. Daca e vorba de gusturi, ca nu-ti place tie colantata, atunci nu se discuta. Dar tehnic vorbind, e ok colantul, nu dauneaza. Apuca-te de strans bani :D

NXdev 29-08-10 19:59

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3618555)
Nu inteleg ce vrei sa spui. Daca vrei sa afirmi ca e nasol colantu pe masina te inseli. Chiar protejeaza vopseaua, si e mai ieftin de re-colantat o aripa decat de vopsit. Daca e vorba de gusturi, ca nu-ti place tie colantata, atunci nu se discuta. Dar tehnic vorbind, e ok colantul, nu dauneaza. Apuca-te de strans bani :D

Nu am zis ca e nasol colantu pe masina..dimpotriva si mie mi-ar place sa am anumite portiuni de masina colantate dar... nu prea stiu cu ce se "mananca" colantul ca sa zic asa:)).99-SAA facem o afacere..ca tot iti place NX-ul meu..vinde-ti Tico si apoi o iei pe a mea , si asa facem fericiti 2 oameni :X ( glumeam :)))

Alex30 29-08-10 20:03

Hai andrey ca toti ne aflam cam in aceeasi oala...criza si banii. Incet, incet le facem noi pe toate. Sanatate sa avem ca e mai importanta decat toate ;) restul vine de la sine. Strange banuti si apuca-te de clean si altele ce iti mai place tie

B-99-SAA 29-08-10 20:04

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3618587)
Nu am zis ca e nasol colantu pe masina..dimpotriva si mie mi-ar place sa am anumite portiuni de masina colantate dar... nu prea stiu cu ce se "mananca" colantul ca sa zic asa:)).99-SAA facem o afacere..ca tot iti place NX-ul meu..vinde-ti Tico si apoi o iei pe a mea , si asa facem fericiti 2 oameni :X ( glumeam :)))

Arunci o privire la capota mea cand ne intalnim, si vezi acolo cum e cu colantul :D Daca aveam bani o luam pe a ta ca pe a doua masina, serios :twisted: Niste geamuri electrice ar aranja-o pe a ta, si in rest... e bine. Oricum, fie vorba intre noi, daca arunci un ochi pe mobile, si in targ la noi si pe bazar pe 4Tuning, mai bine iei masina deja inscrisa, ca la nemti e mai scumpe sh-urile acum :lol: si cu drum, inscriere, etc... mai bine iau ceva de la noi.

Andrei, baga mare si pune bani deoparte, lasa shaorma si punem si niste jante ceva :D Sau o pereche de arcuri sport, sa fii mai aproape de asfalt...:rolleyes2

NXdev 29-08-10 20:09

O sa nevedem...eu propun sa facem "grupul nostru" o ieseala luna viitoare intr-o parcare sa stam de vorba :D.M-am uitat si pe mobile..si da acolo sunt masini la pretul alor noastre si mai scumpe..de exemplu masina mea e cea mai ieftine din RO si pe la mijloc fata de mobile. :-??

Asa i-am zis si eu lui Andrey..cu suspensia o rezolva repede cu 1-2 spire taiate..iar cu jantele..daca isi cumpara 2 table isi dubleaza rotile spate si o sa fie criminala masina:D

B-99-SAA 29-08-10 20:32

Da, merge si cu ceva spire taiate din lipsa de fonduri. Oricum, la mine se simte, mi-era o frica inainte... acuma e diferenta. In oras, ca in afara n-am iesit inca... trebuie sa fac lonjeroanele alea:evil:

Facem frate o ieseala... Andrei, Zuz, noi doi, mai gasim pe cineva, nu e problema. Apropo, de ce pana mea ai inchis topicu la NX?? :x

NXdev 29-08-10 22:08

Facem frate o ieseala... Andrei, Zuz, noi doi, mai gasim pe cineva, nu e problema. Apropo, de ce pana mea ai inchis topicu la NX?? :x[/QUOTE]

Dap ,discutam si vedem cand iesim..facem si un photo sesion:)).Topicul l-am inchis sa nu stea degeaba pentru ca numai fac la masina nimic vreo 3 luni..sunt cu bacul , admiterea si e greu cu fondurile...tu dc l.ai inchis :-w?

All times are GMT +2. The time now is 05:34.

- Copyright 2026 4Tuning