![]() |
Re: E36 - Refreshed
sper sa o vad si eu o data live la cluj cand vin in romania .. si vi la o bere cu motzuletu :D
|
Quote:
Ti-ai stricat aripile pe fata si ai renuntat si la carenaje pentru jantele astea ?! Nu era mult mai simplu si mai frumos vizual, si mai bine tehnic, sa renunti la gumele de tractor ?! Te intelegeam daca aveai si tu vre-o 10J pe fata, si masina foarte jos ... dar asa pentru 8j/et20 sa strici masina ... |
@ Sein - sigur ca da :)
@ Skillzu - nu am renuntat de tot la ele, pentru ca saptamana viitoare o sa ajustez aparatorile de noroi si o sa revopsesc marginea aripilor evazate in culoarea masinii din nou si o sa le pun sus. Pana imi luam alte gume cu balon de 40 poate treceau luni de zile, asa ca mai bine asa. |
Saptamana asta surprize noi pt interior si exterior. Marti revin cu detalii :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
bestiala ,matza , o am de wallpaper:D de cand am gasito pe net am cautat topicu :D ,in ce bani te-au dus jantele ?
|
Ooo mersi, mersi, jantele au fost destul de scumpe, 650 eur, dar si-au meritat fiecare cent. :twisted:
|
6 Attachment(s)
Sa mai fac si eu un update la thread-ul asta cu niste poze noi. Am montat intre timp pe masina stopurile de M, cotiera si i-am luat si un suport de pahare care-mi va face viata mai usoara :D
|
frumos colegu:D
|
frumos dar semnalele alea tare le-as schimba eu cu ceva smoked ca ii strica aspectul in rest arata bine:lol:
|
Quote:
Nu vazusem bine pozele ! +1 pentru Bobo ! |
La semnale, fiecare cu gusturile lui, mie de exemplu nu imi plac deloc alea normale sau semnalizarile smoked in timp ce astea clare dau foarte bine cu farurile pe care le am acum si mai mult ca sigur nu o sa fie schimbate.
|
Corect , e vorba de gusturile fiecaruia !
|
Deja nu mai pot dormi din cauza interiorului :)) O sa il fac cu piele neagra si albastra sa mearga cu exteriorul masinii intr-o luna asa sper insa... ma tot gandesc, merita sa il refac interiorul asta normal sau sa ma risc la niste scaune recaro? Mi-am gasit unele dar fara incalzire in scaune, si eu pe asta normal am incalzire.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:07. |
- Copyright 2026 4Tuning