![]() |
Re: Mashinile nasoale din oradea...
Quote:
deci totusi ... isi merita bani .. |
Uite ca am gasit si ceva poze cu el... stiu ca nu este locul potrivit sa pun poze dar... masina asta merita vazuta...
Tipul a pus-o pe net sa o vanda... cere pe ea 67000 E. [IMG]http://www.***********/pozemari/3/2/9/2/6032920005.jpg[/IMG] [IMG]http://www.***********/pozemari/3/2/9/2/6032920001.jpg[/IMG] |
Ce ziceti va place???
|
merita...i superba...da` ii si forjata
|
Asa zici?
De unde stii? |
mai era mai demult un M5 in orash inaintea lui asta , nu mai stiu 100% ce nnumar avear dar era sigurat M5 dupa sunet , dupa design dupa tot , dar vad ca a disparut
|
sunt mai multe bmw-uri care au spoilere si praguri de M, si isi mai pun ceva evacuari sau chip si se dau mari balene ca au Mpower, dar defpt... :P
|
ala era M5 crede-ma stiu sigur
|
Quote:
|
:)) cum zici:))... masa o fo curva:))
|
si de ce e nasoala totusi?
|
Quote:
zicea unu "mai incolo" ca ar fi forjata:suspiciou ... dar asta nu avem noi de unde sti:suspiciou . eu zic numai ca nu prea isi are locul pe topicul asta:mrgreen: ... desi eu am pus-o :drunk: |
o alergat`o la liniutze si anu asta si anu trecut draq s`o scuture...pfa
|
si o pierdut cu M3 ;)
|
nasol...
asta nu inseamna ca nu e masina klumea... poate cine stie ce sofer are... ati vazut ca si domy_m3 o facut un lambo cu bmwul lui din '89? dar nu ca ii masina varza ci ca nu are sofer...:)) uitativa pe topicul lui domy_m3 eu am crezut ca ma pish pe mine de ras cand am vazut...:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:55. |
- Copyright 2026 4Tuning