![]() |
Re: Soferul si masina
Prea mult offtopic, prea tensionata atmosfera .. va rog frumos :|
|
Quote:
|
Quote:
si dupa vecinul tau cu G4 bleumarin... :-P :-P :-P |
ahaa.....iese sharky si iyi da lectii bogdane.....are timp sa`si controleze plekrea, sa nu mai scartzaie....si....yo zic k se poate........d.ar tre`...schimba putin mai nervos treptele ...nu se rupe "maciulia".....ask anyone:)..
|
De cand dai tu lectii de sofat la altii bai asta?
Si tu mai esti racer d-ala? :) |
pai de la sharky am pretentii sa ma faca totusi...are alte caracteristice decat alte masini pe care le-am cuncoscut de curand ;)
|
bine, cine-i cel mai tare din parcare la clasa mini atunci! :)
sa vad daca pot sa o scot intr-o zi asa cum e, ca e pe roti doar ca n-are bare, faruri si stopuri montate. in rest e ok. |
ai timp vreo 28 de zile sa tot o scoti...
|
as da o tura cu ea cum arata acuma, asa de efect. Scot o lanterna pe geam si m-am scos. :D
|
Revenind la topicul original.....
Parerea mea e ca soferul face toti banii.... Altfel nu ajungeam eu cu un Megane 1.6 stock (ala de jos nu e al meu, btw) sa fac un BMW X3 in Bucuresti... :lol: tre' sa fii jalnic sa pierzi in situatia asta... |
Smecherie mare cu soferii astia dar mai ales pe un circuit asa in linie dreapta.....
|
Ce vrei sa spui ca nu inteleg ! :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Adica nu citea nici ziarul.... dar de uitat... eu stiu? poate se uita in masina din dreapta care a profitat de situatie si i-a luat fatza... asa... just for fun.... :twisted: Pe bune acuma....era un dobitoc si nimic mai mult - exact asta vroiam sa spun: ca poti sa ai o super masina ca nu faci nimic cu ea daca nu stii cum...
P.S. Si drumul nu era Transfagarasanul, dar nici in linie dreapta nu era. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning