![]() |
Re: TXA
merci frate!!!!!!
|
Mariusica sunt tare curios cine ar castiga dintre tine si DGH`u ... TXA`u stiu ca`i super masina ... dar nici DGH`u nu se lasa mai prejos .... respect pt Dani
|
normal ca TXA-ul castiga
momentan nici nu cred ca ar trebui sa fi cursa asta ce e mare diferenta intre motoare |
nici nu se pune problema frate deocamdata e un adversar minor daca il pot numi adversar............
|
pai iti spun eu ordinea txu-le pana acum dupa cum vad eu lucrurile dgh- primu loc ...asa ar fi normal ptr ca de e motoru mai maricel(cica saptamana viitoare ajunge) iar intre tine si bogdan (wrc) eu asi pune banii pe wrc. nu ca mi-e prieten da asa vad eu lucurile
|
frate stai sa-ti spun eu cum stau lucrurile:mai intai de toate motorul pe care il asteapta nu stie nimeni in ce stare este,nu conteaza ca este 3,8 ci la cum va functiona+ca mai trebuie si montat si nu se bate din palme,si in ultimul rand sper sa te tii de cuvant si aici serios vorbesc sa pui si tu minim 500 de euro pe wrc,pe mine ma tine indiferent de situatie vreau sa vad daca pe tine te tine...........
|
txa-ule tu nu stii cu cine vb....dany sunt cu opelu bertone iar iei foc cu tinut de bani...am zis asa ca discutie....eu tin bani pe wrc da nu atat ...ptr ca nu are rost ....tu stii ca te crizezi daca e...facem asa o cheta mica si bem un suc un victoriei facem o caterinca sa nu fie pe gratis...acum sper ca stii cu cine vb....
|
dane ai uitat sa precizezi ca ai vb teoretic>:)
|
fratilor in scurt timp vom vedea si ordinea in randul baietilor ce detin ursi cu motoare de m in 6 cilindri.Da frate am stiut de la inceput cu cine vorbesc dar daca te-am vazut asa hotarat si am crezut ca te bazezi pe ceva anume in caz contrar sa asteptam sa vedem ce se va intampla.Indiferent de situatie pe mine ma tine frate din toate punctele de vedere,numai bine..........
|
frumos ... foarte frumos... din ce in ce mai frumos ... mama ce`mi place .. tre sa fiu si eu prezent Mariusica cand va trageti :) eu tzin banii (casa) :)
|
Felicitari TXA pt bestia obtinuta! Respect oamenii care-si fac un lucru cu mana lor!;) Rezultatele se vor vedea pe asfalt!:D Bafta in continuare si fara evenimente neplacute! :peace:
|
merci mult frate,ne vedem pe strazi..............si vom vedea ce se va intampla.
|
mariusica, sa indraznesc sa te intreb cat te`a costat toata afacerea? :)
P.S.: te saluta Ion (roscatu)... fratele meu |
nici nu mai conteaza frate,in primul rand foarte multa munca depusa de mine care prin service m-ar fi rupt in doua,si am de gand sa mai bag cateva mii bune,si eu il salut,ne mai auzim.............
|
una peste alta a meritata toata munca depusa..!:) si chestia asta se simte ori de cate ori citesc topicu asta! si nam auzit pe cineva pana acum care la curse legale /ilegale intruniri sa nu fi auzit de celebrul TXA... : " frate nu e ursu ala albastru care atunci cand incepe sa dea cercuri nu se mai opreste " :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning