![]() |
Re: Mures
claule... tu nu ti-ai pus axe cu came de vr6 2900 ? am auzit ca creste puterea motorului cu ceva... am vazut de vanzare pe forum.... si deaia intreb daca merita... erau 200 euro (nu shu ce incredere poti avea... dar na...)
|
Hai ba si ceva iesire cat mai rpd ca o sa fiu plecat baaa!!!!!!!! misca ceva ???
|
misca dupa 31 de toate... tot ce vrei misca dupa 31. :)). eu n-ar trebui sa rad ca na... pt mine dupa 31 dejaba misca :))
|
VEZI VEZI DEJABA INCERC SA MA NERVEZI TOT TU O IEI!!!! :)) fara PIJ ejti =0 !!! nie nie nie lasa u 31 ca poate pic io la ceva mai bun in Franca
|
De Luni Golfuletul intra la reparatii. Sa vedem in cat timp va fi gata, si o sa ma vedeti si pe mine pe acolo. Pana vine PIJ acasa, sa speram ca va fi gata cat de cat. Pana atunci, stau pe tusa:sad:
|
BTW, astept sa va intalnesc pe toti, sa va cunosc mai bine decat dupa numele de pe forum (Inafara de PIJ, Vali si Oszkar, pe ei ii cunosc deja:D ). Pana atunci toate cele bune!
|
.................
|
Quote:
|
ar potrivi doar in cazul in care as schimba toata chiuloasa .... sa iau o chiuloasa de 2,9 si sa o pun pe un bloc de 2,8.... si atunci se schimba datele problemei..... dar nu imi merita din moment ce o sa imi iau un corrado vr6 de afara....
|
salut Clau. "umblat in debitmetru de aer" - ce inseamna? pot sa "umblu" si eu la debitmetru?
|
da stiam asta clau vr6. ma refeream cu tot cu chiuloasa. dar daca aduci unul complet vr6 2,9 atunci se intelege... :D
|
are cineva "sturt bar" pentru astra G? cel putin pentru model...
|
ce sa avem ???? chiar nu stiu la ce te referi. fi putin mai explicit.
|
Quote:
Nu stiu ce ai vrut sa spui prin "................." |
Quote:
salut pot sa iti aduc eu |
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
- Copyright 2026 4Tuning