Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

BH-15-RIC 24-10-06 01:39

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

Mai baga si tu SERGIU citeva poze ca ai vreme pina dimineata !!!!!!!!!!:lol:

civic_ex 24-10-06 12:57

ei, la 4 erau toate trimise :)
cat despre poze, pun si eu azi dupa ce le fac resize.

DR.ZOZO 25-10-06 22:27

1 Attachment(s)
hai sa vcin si eu cu un proiect nou legat de masini:
de saptamana viitoare incep sasa lucrez la un (TUNING&SOUND BAR) care se va deschide prin mijlocul luni martie in incinta poligonului unde am eu firma,va avea o suprafata de 280 Mp,barul va fi dintro masina,vor fi niste separeuri tot din niste masini realizate,si tot ce include disignul va avea legatura cu masinile,va fi si un podium ptr prezentarea unor masini,cam atat deocamdata.
ASTEPT PARERI.:))

P_C_D 26-10-06 09:31

Super tare ideea , parerea mea ca trebuie asa ceva in Oradea.Bafta !

CJ02VDV 27-10-06 10:02

Proiectul tau osa fie unicat!Ca si masinile care ai facut!!BAFTA PENTRU PROIECTUL TAU UNICAT!!!

CJ02VDV 27-10-06 10:21

As vreau sa va interb daca are rost sa bag in masina un sub de SAL-XC-12 si un amplificatior SAL-SAF-3070!Vreau sa pun in DCAIA.Si ce se intampla daca nam condesator??Si parerea vostru despre sal!!!????

horguemtuning 27-10-06 19:48

1 Attachment(s)
Sandu - tot nu mai lamurit explica-mi ce parere ai de acest spoiler, asta nu zice ca nu seama nu linia de Corsa si la far si la prag

Zozo - is curios de acest nou loc , sper sa nu incurcam camioanele din poligon!

SoundIdentity 28-10-06 08:53

Quote:

Originally Posted by horguemtuning (Post 601212)
Sandu - tot nu mai lamurit explica-mi ce parere ai de acest spoiler, asta nu zice ca nu seama nu linia de Corsa si la far si la prag

Zozo - is curios de acest nou loc , sper sa nu incurcam camioanele din poligon!

baaa sa ma ierti si tu si proprietaru dar pe mine nu ma prinde acest kit nicidecum :( asta ultimul e in asa hal pozat sa nu il vad in intregime si nu pot da parerea per general dar oricum e masiv acest kit pentru el.....sincer tu nu esti de aceaiasi parere sa fie mai finut???fiind masina micutza?

horguemtuning 28-10-06 09:52

1 Attachment(s)
iata acum iti arat si ce e acoperit in fata, deci referitor la stil am pastrat-o pe acesta de la ei , poate se pricep mai bine decat mine. Dar ma rog, parerile pot fi impartite , mie mi-a placut asa si la proprietar . Bafta !

CJ02VDV 28-10-06 13:24

La Ce Masina Vrei Sa Pui Spoi Si Pragul?tot La Un Ford Fiesta?

CJ02VDV 28-10-06 13:30

1 Attachment(s)
Daca Va Ajuta Poza Asta!!

SoundIdentity 28-10-06 14:40

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 600594)
As vreau sa va interb daca are rost sa bag in masina un sub de SAL-XC-12 si un amplificatior SAL-SAF-3070!Vreau sa pun in DCAIA.Si ce se intampla daca nam condesator??Si parerea vostru despre sal!!!????

sincer !!!lasa sal-u ca e cam slabut orienteaza-te spre alceva...mai bine mai pune la sac si ia ceva calumea macar un extreme de la directed este acu promotie amplif bas si set cabluri la doar 7 milioane si rupe !!!garantat le vand ca painea calda aici :)

CJ02VDV 02-11-06 09:48

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 601960)
sincer !!!lasa sal-u ca e cam slabut orienteaza-te spre alceva...mai bine mai pune la sac si ia ceva calumea macar un extreme de la directed este acu promotie amplif bas si set cabluri la doar 7 milioane si rupe !!!garantat le vand ca painea calda aici :)

Pot sa primesc niste informati despre promotie?poze sau niste date despre amplif&bass??

SoundIdentity 02-11-06 20:58

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 608030)
Pot sa primesc niste informati despre promotie?poze sau niste date despre amplif&bass??

hai asculta-l daca vrei sa nu mergem pe vorbe ci pe urechii!!;) la 16 ani ai tai cred ca mai stai vreo 2 si dupa aia vii :):):)

BIG_mafia 02-11-06 21:19

pana atunci prinde promotzii mai faine :):):):):):)

All times are GMT +2. The time now is 04:24.

- Copyright 2026 4Tuning