Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oltcit tuning (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning.html)
-   -   Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT (https://forum.4tuning.ro/135-oltcit-tuning/19644-hai-vedem-tare-oltcit.html)

Drroqhy 01-09-06 14:04

Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT

PAREREA MEA E:JJS a lucrat finutz la ea... nu are prea multe pe ea dar nici prea putzine .... e mai simplutza dar in alashi timp... cel mai bene gandit... deci... bravo lui... dar si bv celorlalti pt si ale lor sunt destul... de frumoase...

Copilot 02-09-06 10:46

in mare parte ai dreptate. dar xxs mi se pare un pic mai sus ... cel putin eleronu :) imi place masina asta.. va salut

alexa5003 02-09-06 13:22

super, super ,super tare si o sa-l votez; e cel mai misto oltcit pe care l-am vazut , pacat ca nu sunt pozele puse la inceput! ma dusese in eroare chiar nu arata ceva, dar astea de la sfarsit chiar dau bine.

Ja_Rule 04-09-06 19:40

salutari.... cred ca masina asta ar trebui scoasa din competitie (parerea mea), nu are rost sa`mi mai bat capu` deja m`am saturat de copiii astia care posteaza doar ca sa creada ca Rox`u este al 2`lea`n topu` celor mai bune
oricum din titlu` eu inteleg ca tha_nox a vrut sa vada care e cel mai tare oltcit ... nu cel mai frumos ... in fine ... la capitolu` asta se stie ... PMD`u e favorit

mad_mike 06-09-06 22:59

Quote:

Originally Posted by Ja_Rule (Post 542792)
salutari.... cred ca masina asta ar trebui scoasa din competitie (parerea mea), nu are rost sa`mi mai bat capu` deja m`am saturat de copiii astia care posteaza doar ca sa creada ca Rox`u este al 2`lea`n topu` celor mai bune
oricum din titlu` eu inteleg ca tha_nox a vrut sa vada care e cel mai tare oltcit ... nu cel mai frumos ... in fine ... la capitolu` asta se stie ... PMD`u e favorit

ADEVARAT!!!Cel putin asta este si parerea mea.Cel putin PMD-u este foarte bun la capitolul motor;la capitolul exterior:lol:n-am cuvinte,interior finut;si audio BUN NENE.Deci in concluzie parerea mea este aceeasi cu a lui ja_rule.

r3sp3cT 11-10-06 20:34

Votez xxs si jsj - au iesit cel mai bine !

dj16xxs 11-10-06 21:03

Quote:

Originally Posted by r3sp3cT (Post 582933)
Votez xxs si jsj - au iesit cel mai bine !

restecpa for r3sp3cT

weedboy 12-10-06 01:05

doamne deci a fost tare greu sa votez aicea.............dar eu unu cel putzin am votat RED.......nu stiu asta mi-a placut mie cel mai mult

Drroqhy 12-10-06 08:44

bene ca nu ai votat CLA :D JJS-ul e facut cu still :P

Spark 12-10-06 20:50

eu sincer de tot ... am inceput sa apreciez mai mult CLA-ul ..
desi .. nu contest ca sunt mai faine facute ca el ...
dar eu masina ... cam in acel stil as vrea sa o fac

White_Dragon 22-10-06 12:01

cel mai mult imi place pmd
e super

Dependentu 23-10-06 10:54

XXS votat ...imi place cum arata mai ales la interior.

grinelluu_TOG 04-11-06 16:14

eu o sa il votez pe piticu..adica XXS .avand in vedere cat a muncit la acea superba masina si nu numai a muncit..a pus si suflet si este cel mai de apreciat dintre toti care au oltcit dupa mine...

xxs -ule ..mai pune si tu poze cu oltcitu aici ..alea facute noaptea cu neoanele aprinse....ca sunt marfa...si eventual si ziua..

bodyspeed 04-11-06 18:21

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 529963)
gata cu atata offtopic..
la subiect ..
daca nu sterg
multumesc pentru intelegere
__________________________________________________ _______________

sa zis fara offtopic :???: ....
va multumesc..
FARA OFFTOPIC FARA POZE LA ALTE MASINI CARE NU SUNT IN TOP FARA TOT CE INSEAMNA OFFTOPIC
__________________________________________________ _______

grinelluu_TOG 05-11-06 12:57

Quote:

Originally Posted by Zaf (Post 464938)
Votez XXS.

salut......mi s-a spus ca tu esti noul propietar al xxs-ului.....mai pune si tu te rog poza cu masina ...eventual noaptea..cu neoanele aprinse:D :D

All times are GMT +2. The time now is 05:47.

- Copyright 2026 4Tuning