![]() |
Re: Hai sa vedem care e chiar CEL MAI TARE OLTCIT
PAREREA MEA E:JJS a lucrat finutz la ea... nu are prea multe pe ea dar nici prea putzine .... e mai simplutza dar in alashi timp... cel mai bene gandit... deci... bravo lui... dar si bv celorlalti pt si ale lor sunt destul... de frumoase...
|
in mare parte ai dreptate. dar xxs mi se pare un pic mai sus ... cel putin eleronu :) imi place masina asta.. va salut
|
super, super ,super tare si o sa-l votez; e cel mai misto oltcit pe care l-am vazut , pacat ca nu sunt pozele puse la inceput! ma dusese in eroare chiar nu arata ceva, dar astea de la sfarsit chiar dau bine.
|
salutari.... cred ca masina asta ar trebui scoasa din competitie (parerea mea), nu are rost sa`mi mai bat capu` deja m`am saturat de copiii astia care posteaza doar ca sa creada ca Rox`u este al 2`lea`n topu` celor mai bune
oricum din titlu` eu inteleg ca tha_nox a vrut sa vada care e cel mai tare oltcit ... nu cel mai frumos ... in fine ... la capitolu` asta se stie ... PMD`u e favorit |
Quote:
|
Votez xxs si jsj - au iesit cel mai bine !
|
Quote:
|
doamne deci a fost tare greu sa votez aicea.............dar eu unu cel putzin am votat RED.......nu stiu asta mi-a placut mie cel mai mult
|
bene ca nu ai votat CLA :D JJS-ul e facut cu still :P
|
eu sincer de tot ... am inceput sa apreciez mai mult CLA-ul ..
desi .. nu contest ca sunt mai faine facute ca el ... dar eu masina ... cam in acel stil as vrea sa o fac |
cel mai mult imi place pmd
e super |
XXS votat ...imi place cum arata mai ales la interior.
|
eu o sa il votez pe piticu..adica XXS .avand in vedere cat a muncit la acea superba masina si nu numai a muncit..a pus si suflet si este cel mai de apreciat dintre toti care au oltcit dupa mine...
xxs -ule ..mai pune si tu poze cu oltcitu aici ..alea facute noaptea cu neoanele aprinse....ca sunt marfa...si eventual si ziua.. |
Quote:
va multumesc.. FARA OFFTOPIC FARA POZE LA ALTE MASINI CARE NU SUNT IN TOP FARA TOT CE INSEAMNA OFFTOPIC __________________________________________________ _______ |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:47. |
- Copyright 2026 4Tuning