![]() |
Re: E39 - M5
Quote:
:)))))) pai sunt:P))) pe 83 Succes |
Superba masina! Am vazut-o zilele trecute prin trafic...chiar si asa lovita saraca tot arata intr-un MARE fel! MARE!!!
|
asta-i nasol la bmw astea multe stau la hibernare(2-3 luni), chiar daca este pisicuta, ghepard nu doar urs.
frumoasa masina, bafta! |
Quote:
Quote:
Mersi |
Quote:
|
Quote:
Tea ... ce sa zic insanatosire grabnica ... lasa ca radu te intelege :) Bafta ! |
Quote:
Se face bine pana sapt viitoare, deocamdata e la Mihail , se monteaza evacuarea;) |
Quote:
|
spor la reparatii .. imi pare rau de accident dar din pacate se intampla si evenimente nedorite de nimeni, bine ca nu e grav macar
|
6 Attachment(s)
Quote:
Intre timp s-a montat evacuarea, se aude exact cum trebuie, mult mai bine decat ma asteptam....pentru gustul meu, e ok asa.Asa cum e acum, cu catalizatoare, se aude mult mai infundat , spre desoebire de sunetul spart care il face fara catalizatoare Sunt super multumit de manopera, au necesitat ceva modificari dar a iesit bine, nici nu avea cum altfel:))) |
Asa mai zic si eu.Da.Respect pt cineva care stie cu adevarat ce inseamna Nume si Performanta.
Eisenmann+SuperSprint....restul e Can Can |
Oh da.
A turbat! Amin :weee: |
Quote:
Nu vad bine sau a turbat si a pierdut 2 pistoane??? :lol: |
Quote:
E vorba de un compartiment motor aranjat ca la carte, d-asta am pus poza, era pe acolo masina si am zis sa ii ridicam capota:))) |
Este de vis masina.
Respectele mele! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:36. |
- Copyright 2026 4Tuning