![]() |
Re: vand pocket bike
up..la sfarsitul saptamni aduc iar mini quad/atv
|
uppp mai am
10 pocket bike speed 220 3 pocket bike cross cur acire pe apa 300 ruro 1 mini atv ca cele din poze negru cu rosu 300 euro 4 mini atv model nou .....poze curand 300 euro |
Quote:
inca de actualitate:pistoles: :bunch: |
1 Attachment(s)
uppp mai am
9 pocket bike speed 220 3 pocket bike cross cu racire pe apa 250 euro 1 mini atv ca cele din poze negru cu rosu 300 euro 2 mini atv model nou .....poze curand 300 euro am atasat poza cu noul model de mini atv ..are suspensie fata + spate si toate sunt negre |
uppp mai am
10 pocket bike speed 220 3 pocket bike cross cu racire pe apa 300 ruro 1 mini atv negru cu rosu 300 euro 2 mini atv model nou ..... 300 euro |
uuuuuuuuuuuuupppppppppppppp
|
alex ai ji poket bike mai mari k am vazut pe un site un poket de doua ori mai mare dekt 1 dala mic k ma bate gandul sa imi iau unu sau dak nu ai dala mic?!?8) dai si actipildurile alea k fara alea arata praf!!??viteza max?cat consum la 100?am 14 ani pot sa il conduc???:???: :???:
|
Quote:
iti dau si 1 set de stickere..consum nu stiu exact..probabil 2-3..poti as il conduci |
alexutzzz nu zice nimic politia de te vede? tre inmatriculare ceva?
|
pe ele scrie not for road use.....
|
Quote:
pocket bike speed 6 pocket bike cross 2 |
daca not for road use atunci p unde sa te dai cu ele? pe trotuar?:lol:
|
sorry de offtopic... uppppppppppppppppppppppp
|
am avut si eu pockt bike...si nu mi`a zis niciodata politzia nimik si chiar circulam des cu ea....akum am dat`o ...k am adus si eu la vanzare si mi`am luat pt mine unu mai mare:P kre l`am inscris sunt mijtoh k`s de distractie si isi merita toti banii :D spor la vanzare;)
|
R3sP3cT All.....uitati baietzi...am o intrebare......trebe sa inscrii pocket Bike-ul???
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning