![]() |
Re: Machete in lucru - FED express
Quote:
|
12 Attachment(s)
Quote:
Mi-ai facut tu pofta de E36 asa ca am lucrat pe rupte la al meu. Am finisat chitul si tot, am dat grund pe macheta, mai incarcat in unele locuri.Oricum va trebui sa mai finisez cu chit fin pe la usi in zona unde era bandou si alte mici punctulete, dar asta dupa finisarea cu smirghel de 400.Ramane de vazut. Dupa grund, m-am ocupat de fixarea provizorie a finalei custom, facuta cu multa truda.Procesele o sa le prezint intr-un post separat cand am timp.Sunt convins ca sunt cativa curiosi si cred ca pozele mele o sa prinda bine. Acum vreau doar sa imi spuneti o parere despre asezarea finalei. In fata am pus banda izolanta doar ca "semn" fiindca vroiam sa dau niste chit, dar m-am razgandit si o sa atasez un "lip" zilele ce urmeaza.O as vad eu ce finisari o sa-i aduc. Normal ca macheta va fi mai joasa, in poze am pus trenul de rulare original.In rest, e goala, fara motor fara nimic.Doar ventilatorul am uitat sa-l dau jos, dar oricum nu incurca. La Porsche mai trebuie sa-i finisez bara fata si caroseria, apoi urmeaza vopsirea. Am lucrat si la 645ci, dar asta e "surpriza". Acum, pozeleeeee... |
ai bagat ceva munca...ai grija la finisaje!
imi place mult ce vad pana aici.. |
1 Attachment(s)
Quote:
Pentru finala ti-am lasat o poza mai jos cu un model dublu(nu se vede cine stie ce dar o pun ,poate te ajuta :D ),aveam si niste poze cu tot procesul dar le-am pierdut si nu le mai gasesc nici pe site-ul francezilor.:sad: Nici nu mi-am dat seama ca este banda ma si gandeam ca ai astupat grilele de pe bara. Hai si cu 645-ul nu il mai lasa deoparte vreau/vrem sa vad/vedem ce ai mai facut la el. Bafta si sper sa le termini cat mai repede. |
Pānă aici arată bine. Şi eu am īn plan să modific o māţă roşie să o trag lāngă cea albă. Acum am de unde lua exemple :rockon:
|
Incearca sa nu dai foarte multe straturi de grund. Risti sa ai probleme la final cand se adauga si grosimea vopselei plus grosimea lacului si sa ciobesti vreo muchie la portiere/capote. Arata bine finala, sunt curios sa o vad mai bine.
|
Pentru finala ti-am lasat o poza mai jos cu un model dublu(nu se vede cine stie ce dar o pun ,poate te ajuta :D ),aveam si niste poze cu tot procesul dar le-am pierdut si nu le mai gasesc nici pe site-ul francezilor
pacat ca nu mai ai poze cu frumusetea asta.. |
Quote:
mersi, stai pe aproape sa vezi lucrarea :wink: Quote:
Nu nu, proiectoarele le las, la fel si fantele alea de aer, chiar asa clean nu o fac :lol: 645 mai asteapta, e matza in avantaj acum :lol: Quote:
Quote:
Cu finala nu stiu ce sa-ti spun...mai bine de atat nu stiu cum sa o pozez. Adica, cam asta ar fi amplasarea finala probabil.Sau poate cand o lipesc de cea veche o sa incerc sa o mai scot un milimetru/doi inafara, ha ? ma gandeam... Quote:
|
Quote:
L.E.:gata am pus pozele aici .:D Quote:
|
Imi spui si mie FED daca nu te superi cum ai facut finala la BMW?
|
Quote:
|
Quote:
PS:Textul de mai sus este un PAMFLET si trebuie tratat ca atare. |
11 Attachment(s)
Quote:
Ei, ca sa ma tin de promisiune atasez pozele. Masurat de 10 ori is taiat odata.Perfect.Eu zic ca da bine, am si finisat si am pus o poza cu toba prinsa de proba.Mai lipseste sa o lipesc. Sper sa va fie de folos ce am facut eu. |
lipseste poza cu masina pusa pe roti, asa ne dadeam cel mai bine seama cum se vede cu finala noua!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning