![]() |
Re: Golan "BRABUS"
Quote:
|
probabil..vopseaua:...mai am una alta de rezolvat dupa care..paintjob:)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si daca a venit frigul..exteriorul stationeaza..4ever under contruction (sariti amatorilor de caterinca).. am inceput fabricarea suspensiei reglabile pentru fata,posibil sa o pun cu un arc stock pentru un plus de confort...sau cu un arc sport .
Testam amandoua variantele :-) |
de cand ziceai ca vrei sa faci asta....bafta multa, daca iti iese o sa fiu primul tau client:lol:
|
6 Attachment(s)
Amortizorul azi a scapat de talerul arcului...:D
Azi am primit jantele de la prima faza a reparatiilor.Au fost indreptate si janta care "batea" din butuc a fost centrata.Urmeaza sa le incarc cu sudura si sa le refac pe strung |
Se pot repara jante strambate din butuc incat sa ajunga perfect echilibrate dupa aia si sa nu bata deloc, nici sa nu se simta in mers?
|
Nu ma gandeam ca poate cineva face dintr-un amortizor normal , unul reglabil :D.O sa ai multi clienti dupa aceea.Jantele arata destul de nasol ... se merita sa le indrepti si centrezi ?Nu o sa ai ceva probleme dupa aceea?
|
asa brabusica , fa`te mare ca meriti.
|
Vreau si eu suspensie reglabila :-| Apropo, poti sa-mi trimiti si pe PM pretu pt reconditionarea jantelor? Am si vreo 2 din ele care trebuiesc aranjate, si vreau sa stiu la cat m-ar duce... Mersi. :-)
|
3 Attachment(s)
Prima janta este gata..(cea sparta la sibiu)..maine va intra pe strung la refacut :-)
P.s......amortizorul este aproape gata:)...urmeaza poze:) |
Unde ai reparat jantele? Cumva in spate la OMV Diham? Si intrebarea intrebarea mea este, merita sa le repari? Or sa mai fie sigure?
|
@b08ygs..nu sunt reparate la nici un service,vulcanizare etc.....sa-ti raspund la intrebare "ce e facut de mana ta e bine facut" :).....da..sunt sigure...fratele meu a avut una praf praf...am reparat-o si arata bine,nu "bate"...nu a intrat mult plumb pe ea...deci a fost facuta bine:)
Bafta |
O varianta mult mai plauzibila pt tine era asta: https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...5-40-16-a.html ,in caz ca prezentele nu au vreo valoare sentimentala pt tine.chiar nu inteleg efortul financiar de a le reface.
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:19. |
- Copyright 2026 4Tuning