![]() |
Re: Berlina B-83-DAC
apropo incearca virtual sa vopsesti grila sa vezi ca mie unu sincer nu prea imi place cum se vede alb negru alb
|
1 Attachment(s)
uite ceva de genul si cu plasa argintie
|
1 Attachment(s)
daca i-mi este permis...
LATER EDIT: sry sir nenea...nu am vazut k ai pus tu poza...sper sa nu te superi k am pus shi eu una |
:)) nu vad de ce sa nu iti permit dar acum sa vedem si parerea lui
|
e bine ca ati vazut si voi ceea ce si altii si eu am vazut. Intradevar trebuie facuta si modificarea aia dar inainte de toate as vrea sa asez bara cum se cuvine pe masina ca sa nu arate ca naiba. Intai si intai trebuie sa ii fac alte gauri de prindere si sa asez bara si pe urma sa ii fac si grila
|
1 Attachment(s)
a trecut si pe la noi prin garaj :D
|
merci mult de poze Nightdevil banuiam eu ca nu te opresti tu asa .Merci si cu poza dinainte sa o montez pe masina ca mi-am facut repede ideea
|
frumoasa bara! am vz si in seara asta la pescarus live si imi place! da ti-am zis ce sa-i mai faci! ;)
|
urat...urat RAU :p :D
|
Dap...imi place ce vad! 8) Intr-adevar ii da un aspect mai agresiv, completata de capota peste faruri :-P
Ups..dar muschiuletii aia..ai cui sunt muschiuletii?? :D :oops: :rolleyes2 |
Quote:
oricum asteptam si bara spate k deja aia a inceput s se topeasca!:lol: |
Si mie imi place foarte mult bara, eu cred ca a meritat;) .Dupa ce o sa fie asezata calumea si o sa se imbine totul frumos vom putea vorbi cu adevarat despre un eye-catcher!Pot sa va spun ca deja atrage priviri!:shock:
|
bara asta e de la japoneze...abia in tokyo drift daca vedeti asa ceva :D
|
lasa ma ca sti prea bine ca nu o las asa. Oricum trebuie asezata calumea. Sper ca in cel mai scurt timp sa o asez. Oricum pana la intalnirea nu cred ca am timp dar sa vedem
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:42. |
- Copyright 2026 4Tuning