![]() |
Re: Tulcea
loool..tu la sc cu mine ? ia baga o poza cu tine poate te stiu din vedere... pai olaras asa il chema a cumparat masina asa de la un tip pe nume ady din ct care era membru mid. si aici pe forum daca nu ma insel...eu vb cu un prieten de-al lui ady imi spusese mai multe de masina..cum a luat-o asa a lasat-o doar ca vad ca a spart bara spate, a schimbat un far ca l-a spart si acum unu e nou si altu vechi se vede diferenta,din bara fata a scos sitele in fine nu spun mai multe ..cine stie stie cum sta treaba
|
Quote:
|
Quote:
|
da ...chira acolo e clasa si ea e diriga :P baga si tu un sal daca ma stii ca yo-s mai aiurit asa ..umblu cu obraznick care tot in clasa aia bantuie :)
|
ba tuningboy u ai vazut g-ul ala q o stea d la u din clasa in banca a 3-4 ,sa stii k de je e faqt e prea tare ,cine dintre u si obraznick deseneaza masini pe foi ca ma gasit vreo 2 foi desenate,app dami si mie un pm ,q idu tau sa mai vb p mess k eu am impresia cine ejti u da,nus singur asa ca pune si u o poza sa fiu sigur!!!:lol: !!!
|
da eu desenez in timpul orelor ca ma plik la culme dar desenez la panarama asa ..cand ma pun pe desen imi iese dar nu prea ma pun ca imi ia mai mult timp si mai am si alte treburi cum ar fi sa arunc cu guma,sa ascult muzica sa fac panarama =))).... eu stau la banca aia ..pe partea cu cuierul a2a dupa usa spre spate..iar in spate e obraznick (banca scoasa din parchet adica de noi =))) ) pe banca mea am zgariat tuneri nici nustiu dak mai sunt :))
|
Quote:
|
daaaa pai pe acolo ca pe acolo ies vipurile =)))
|
Quote:
|
lol ce discutii interesante aveti voi aici , vorbiti dracu pe mess daca postati doar de dragu de a scrie ceva
|
O sa urc niste filmulete cu o plimbare romantica la 3 dimineata in portbagajul unui Golf V prin fata pe la MGM :)
|
si poate si cu o rapire demo ? =)))
|
cred ca pun diseara filmuletele daca n-o sa imi fie lene:)
|
asteptam cu nerabdare :)
|
Quote:
Bai frate....un sofer isi arata maiestria pe circuit, la drifturi(daca are masina pt. asa ceva) sau pe 402m....schimbatul treptelor sa stii ca este o chestie extrem de importanta la drag .... asta inseamna sa fii sofer... nu la modul spus de tine...si unul de 7 ani daca-l pui la volan pleaca cu fitze d'astea ieftine:!: peste doi ani sper sa vezi lumea altfel. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:45. |
- Copyright 2026 4Tuning