![]() |
Re: Vand piese Golf 3
ai aripile??? Pretul! Si bratul stanga pe trapa! Pretul
|
mar interesa si pe mine un far o aripa fata stanga si un haion si un pret la iele daca ai...ms mult
|
M-ar interesa piesa care merge de la butuc la inchiderea centralizata la golf 3! Care are va rog sa ma ajutati! Mersi
|
nu ai piese pt un golf 3 break?m-ar interesa chestia aia care acopera ce este in portbagaj...respect
|
mar interesa cat costa alternatoru
|
salut!m-ar interesa asa: spoiler fata sau macar fusta/prelungirea, amortizoare fata, motoras stergator spate.dak ai si la ce pret
|
Bord cu mfa este la tine?
|
Spoiler de golf 3 hatchback spate, lovit, cu prinderi rupte, nu conteaza, imi trebuie partea de sus din mijloc sa o tai din el?
|
cumpar cutie golf 3 gti
O CUTIE PENTRU GOLF 3 GTI AI? MA INTERESEAZA FOARTE MULT...ID-UL MEU DE MESSENGER ESTE izverciano.....astept raspuns
|
Ai far dreapta golf 3 ? modelul 95, am inteles ca is vreo doua feluri de faruri.
Un pret te rog! MS! |
daca ai geamuri el ,m-ar interesa rolele care sunt invartite de motoras.pret
|
ma intereseaza o cutie de viteze de golf 3 1.6 1994 benzina ABU 55kw 75 cp .. la 0728206480
|
as avea nevoie de niste piese pt golf 3: capota, 2 faruri, bara fata, carburator, aripi.Astept un raspuns cu ce ai si la ce preturi.ms anticipat
|
am si eu nevoie de plafon(interior) pt golf 3 in 4 usi fara trapa dak ai da si mie pls un PM
|
mai e de actualitate anuntu....? daca da vezi un pic cam ce pret imi faci pentru
1. 2 faruri(stanga+dreapta) 2. ochelari +grila+spoiler fata 3. radiator(1.6 td '96) 4. capota (fata) poate ai putin timp sa imi trimiti rasp... mersi |
| All times are GMT +2. The time now is 21:59. |
- Copyright 2026 4Tuning