Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 69 M S K - 1.8 is (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/19008-e30-69-1-8-is.html)

Maroo 20-02-07 03:07

Re: E 30

Quote:

Originally Posted by Alexul` (Post 759831)
da deci ca sa revin la On-Topic .. masina este frumoasa , superba .. bravo maro ai realizat ceva foarte tare

mersii pt aprecieri sar`mana

Alex-Rahova 20-02-07 17:37

3 Attachment(s)
Am revenit cu ceva poze noi
La fel cum de 2 ori pana acum Maroo a ales o schimbare " majora ", se pregateste sa o faca si pe a 3-a
Urmeaza cateva saptamani in service... si se doreste ca masina sa fie prezentata ( de asemenea si schimbarile aduse masinii ) in cadrul evenimentului 4 Tuning Days

Alex-Rahova 24-02-07 13:55

4 Attachment(s)
poze noi...:rolleyes2
culoare noua...:shock: :shock:

DyZ 24-02-07 14:27

c mijto a putut sa iasa... chiar e reusita ... si cu geamurile fumurii e ceas... ce culoare este ? ca ... cod sau denumire

Maroo 24-02-07 15:47

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 768619)
c mijto a putut sa iasa... chiar e reusita ... si cu geamurile fumurii e ceas... ce culoare este ? ca ... cod sau denumire

codul nu il stiu exact pot sa-l aflu este un alb mat...atat :D mie unul imi place nu am vazut nici eu masina pe viu cum se spune va astept cu pareri...

dj16xxs 24-02-07 16:05

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 768722)
codul nu il stiu exact pot sa-l aflu este un alb mat...atat :D mie unul imi place nu am vazut nici eu masina pe viu cum se spune va astept cu pareri...

arata foarte bine dar cel mai bine iti poti da seama de culoare live!!!....din poze nu prea intelegi mare lucru!!!...eu am vazut masini alb mat si unele aratau bestial,altele binisor....asta si datorita contrastelor si multor elemente bine sau prost alese!!!.....cred ca masina ta va arata foarte bine la sfarsit!!!

bafta si restecpa!

MARI_NSL 24-02-07 23:32

Quote:

Originally Posted by Maroo (Post 768722)

e adevarata culoare ..marfa a iesit ... sa stii ca nu ma mai vazu culoarea pana aku pe masini ,,,,;)....cam cand este gata .... sa iesi cu ea ...pe sosea....;) bafta ...

Maroo 25-02-07 04:07

hmmm masina va fi gata saptamana care vine dar pe strazi o vetzi vedea DUPA 15 APRILIE pana in 15 aprilie daca lucrurile vor evolua dupa cum doresc eu o veti vedea expusa la 4tuning days.... xxs nici eu nu am vazut masina live dar patronul de la service mi-a zis ca este mandru de ce a realizat oarecum la el in garaj si ca daca nu imi place o va reface ...oricum merg pe mana lui pt ca oarecum are gust... bafta...si sper sa fiu la fel de entuziasmat cand voi vedea si eu masina ....pana atunci sunt la fel ca voi care vizitati topicul acesta o vad doar in poze...

Alex-Rahova 25-02-07 05:19

aiurea senzatie maroo....... de la egal la egal cu restul userilor, si totusi e masina ta:):) ........haha:D :D

da_joint 25-02-07 08:59

Maroo pe unde vine Service-ul asta??? am si eu nevoie de un vopsitor priceput care sa nu ma usuce de bani...ms.

Maroo 25-02-07 14:10

Quote:

Originally Posted by da_joint (Post 769698)
Maroo pe unde vine Service-ul asta??? am si eu nevoie de un vopsitor priceput care sa nu ma usuce de bani...ms.

spre IMGB este un service mare dacia pe partea dreapta cand te duci spre capu metroului si dupa aia prima intersectie dreapta iar service-ul estepe stanga in sptele la un depozit de insecticide o sa vezi o cladire cu alb si albastru si cu gardul albastru...daca vrei iti dau nr de tel al patronului de acolo si vb cu el te intelegi ca e baiat...

bmw_fear 25-02-07 14:16

alte culori mate am vazut ...da alb nu...da oricum ii super...

Razvan_Golf2 26-02-07 03:08

maroo un singur lucru mai trebuie facut sa fie complecta sa faci rost de capacelele la jante :)

Maroo 26-02-07 15:03

Quote:

Originally Posted by Razvan_Golf2 (Post 771399)
maroo un singur lucru mai trebuie facut sa fie complecta sa faci rost de capacelele la jante :)

eu ma gandeam la alte jenti :))

Alex-Rahova 26-02-07 20:39

1 Attachment(s)
o poza cu me-se-ka-ul

maroo sa n-arunci ziarele alea care se vad in poza asta in spate in masina !! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 13:33.

- Copyright 2026 4Tuning