![]() |
Re: Provocari
bah omu se simte bine asa....chiorule ...acum 2 seri ai trecut la 1 m de mine si nu m-ai vazut....mareste-ti driobdriile :) :D
|
bah, voi va dati sau doar faceti posturi????
|
Quote:
cu posturile ai nimerit`o bine :) |
Saptamana viitoare scot masina. PIA este primul pe care il provoc. Sa nu iti fie frica....ai multi cai in plus.;)
|
ery sunt de acord
accept provocarea...sunt chiar curios sa vad diferentele dintr-o masina stoc de 170 si una modificata....oricum chiar daca as pierde nu m-as ofica asa ca astept un sms,tel,offline,mail si semnale de fum (aici poti acpela la SLC) |
Cand se face nebunia m-as prezenta si eu sa vad cum stau.
|
ramine la latitudinea lui ery
tre sa isi schimbe ambreiajul |
nu stiam io de ce l'am vazut pe ery l'am vazut intr'un clio, il saluta pe ceres la semafor, parca ieri.
|
Quote:
Am si eu "nimicurile" alea de schimbat ... :) |
se accepta .... cu toate ca sunt constient...
|
Quote:
:) :) :) Si eu care te credeam 100% inconstient ... :) Glumeam ... Eu imi schimb ambreiajul peste 1 luna , 2 , chiar 3 ... cand cade luam altul ... |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
ai grija cum vb...te intreci cu gluma. - ERY
|
Ct 38 mit, provoaca o dacia berlina..
A mea`i in 4 trepte stoc mancaiash ochii ei.. ;) Se arunca cineva? *sa ma anuntati cu o saptamana inainte ca`s din Medgidia* |
pai ce dureaza o sapt sa ajungi aici?
:-)) |
Lol... Nu neaparat. Dar pot sa ajung acolo doar la sfarsit de saptamana si aia intr`o duminica, rar sambata.
Nu intru chiar zi de zi pe forum si intr`o saptamana sigur o sa vad raspuns la provocare. Nu vreau fite sau nush ce.. Vreau sa incerc sa vad daca stiu eu ceva. :) Pot sa o fac si cu un ferarri daca e vorba, dar..;)) Nu o sa imi dau seama daca poate ceva daciutza mea. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:46. |
- Copyright 2026 4Tuning