![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA R VS ORICE CU TRACTIUNE FATA
Quote:
SantoD, ce best ai avut in calificari ? |
Quote:
|
Am inteles...ce sa zic,no comment :D ...unii avand tuningul facut mai cu putere,au dreptul sa castige :lol: ..Fiecare intelege ce vrea...tu stii bine ce spun;)....
|
cert este faptul ca leonul cu 12,6 si 12,65 a iesit pe locul 3 dupa o masina ce nu a scazut sub 12,8.asta e....norul a fost de partea golfului!!!:). imi pare rau ca nu am ajuns mai devreme la tulcea sa pot scoate si in calificari un timp bun.
ps : domnule lascarica cred ca toata lumea a inteles nu numai ginel...:evil: |
ce va mai place sa va mascariti:)). oricum, ne vedem la anul. Numai bine!
|
Quote:
|
Important e sa se intample cand trebuie :lol::lol:
|
Quote:
|
ce sa zic .....felicitari soferului de pe lambo :lol:
|
Quote:
In alta ordine de idei ,am inteles ca incerci extrapolezi un pic cu acel link,cu scopul de a accentua ideea ta,insa mi se pare ca bate spre deplasat comparatia:) O zi buna ! |
Ce-a fost a fost, nu mai conteaza. Oricum, in conditii "normale" mai bine decat un loc 4 Seat-ul nu ar fi reusit. Clar, Speedster-ul, TOP si NSL sunt mai rapizi, inca o luna-doua isi pot disputa linistiti locurile pe podium la S3.
|
eu am dat videoclipurile cu cele doua bmw uri turbo batute de seat ptr a arata k usor usor,un fwd turbo (chiar cu motor mai mic)poate bate un rwd turbo.si cred k sezonul viit de drag o sa vedem fwd sub 11,5(p.s un seat leon cupra r costa mai mult decat un 325-k sa revin la comparatia idioata intre oltcit si lamborghini)
|
Quote:
Pe de alta parte mi se pare ok remarca organizatorilor referitoare la BMW Top care s-a dat cu alte anvelope pana in finala si in finala a pus slick-uri. Ceea ce conteaza pana la urma e ca ne-am distrat frumos 2 zile si pot spune ca am convingerea ca regulamentul de anul viitor cu grupe street/ profi, va aduce la start mai multe masini, incadrate in grupe ceva mai echilibrate. Succes tuturor! |
Quote:
|
Quote:
Seatul trage fantastic ... bravo propietarului ... dar motorul nu este asa de mic ... in cazul de fata 1.8 20v se comporta ca un 2.2 20v (cine stie despre ce vorbesc eu imi da dreptate ... si eu am avut leon 1.8 turbo 4x4 care mergea destul de binisor - https://www.youtube.com/watch?v=BzJGFAlDqds .... oricum departe de cel in cauza) Bafta cu masina ... si sfatul meu ... treci la slabit si daca mai vii la competitii de drag invata sa vii cat mai bine pregatit ... P.S. Uitate la rotile spate de la Killer Bee sau Red Roket ... si tu ai putea sa faci asta si crede-ma ca ar fi un avantaj destul de mare. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:11. |
- Copyright 2026 4Tuning