![]() |
Re: Tico GR 26 ALE
felicitari ai 2 culori acuma in talon:lol:dar totusi,nui cam mare CIV?:???:
|
Quote:
Acum sunt la politie, iau adeverinta provizorie până vine talonul prin poştă. Da, CIV-ul se face direct la Rar. Dar mare tevatură e... |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
LE: What's next? :D |
Quote:
@aXXo: nasol cu talonu, ma gandeam ca au si ei o metoda mai rapida si simpla. Dar, de ce ma mir??? E romania... si vorbim despre politie :D |
Felicitari :D
|
6 Attachment(s)
Quote:
Pfiu! Quote:
Quote:
Acum să vedem cât mă ține... la 11 lei cât au costat :| LE. Tocmai am făcut 200 de replies :D |
si pe mine ..alea albe pentru faza scurta-lunga 50 ron si cele cu leduri albastre pentru pozitie tot la fel :-L...pe mine inca ma tin de cateva luni bune :D
|
Felicitari pentru reusita la R.A.R! Pozitiile tine bine de ele ai grija unde le pui ca cele pe led nu sunt reusite, se ard cam repede!
|
Quote:
Quote:
Dar ceva ca lumea, tot albe, pentru poziții există? Quote:
|
[QUOTE=aXXo;3518750]M-as baga si eu la pozitii albastre.. dar nu sunt si ele ilegale? :-s
Nu stiu..eu pana acum n-am avut probleme :-s |
2 Attachment(s)
Quote:
Am pus și poza originală, poate faceți și voi alte vt/variante? (acum îmi permit să bag cât negru vreau și pe unde vreau, ce puii mei! ) :D |
Parerea mea e ca deja devine kitch daca mai colantezi ...
|
Quote:
|
Parerea mea e ca da.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
PS: cand pleci in vacanta, in drum spre stii tu unde, nu treci si prin Bucuresti? sa-mi aduci si mie pozitiile... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning