![]() |
Re: Incadrarea pe grupe !
Mai,tu ai inteles...a spus si yknot,nu ai sa multumesti pe toata lumea ORICE grupe ai face...
Voi faceti reguliile eu ma inscriu,daca vreau.Asta e,atat timp cat m-am inscris ma supun unei reguli care ma avantajaza sau nu,dar sunt constient de ea. De aia zic...orice ai incerca sa faci vei vedea ca nu ai sa rezolvi nimic ! Vrei solutie testata ani la rand,copiaza King of Europe si sanatate ! |
haideti fratilor sa facem grupele pe cilindree 0 - 1600 ... 1600 - 2000 ... genul asta :))
glumeam desigur ... :) |
Quote:
Ai curaj sa te dai cu mine cu bancheta din spate la locul ei ? :shock: |
Quote:
|
Quote:
|
pai daca vine unu ca .... mine ....
papa prima grupa ... |
0-1600 cmc? esti sigur?
|
Quote:
Voi luati in serios chiar tot ce spune -ZZ- ... el glumeste si voi va ofticati ... faceti si voi misto ... nu mai luati totul asa in serios... Ah ... si apropo ... nu ca iau apararea lui ... dar ... daca va uitati la filmuletul de la craiova ... o sa vedeti ca la plecare, din fundul golfuletului iese cam mult fum ... si daca mai ascultati atent in momentul in care schimba in a treia ... o sa auziti ceva ... O sa ziceti ca nu e asa ... da ... sa stiti ca golfuletul era bolnavior la craiova ... dar mai trebuie cateva mici setari si va fi competitiv ... da ... intrebarea e ... daca asa bolnavior r5-ul a avut un avantaj mic ... cand va fi sanatos golful ... cum va sta treaba? :shock: numai bine. |
Quote:
Aaaahahahaaa...imi dau lacrimile ! Quote:
@SFW: Uitate mai atent in acelasi film si la Renou ala si urmarestei botul,sa vezi de cateori salta (ca sa numeri schimbariile sau eventual ratariile de treapta) ;) |
Quote:
Grupele erau ceva de genu : 0-1000cmc 1001-1200cmc 1201-1400cmc 1401-1600cmc 1601-2000cmc 2001-2500cmc ... Daca masina era supraalimentata (de fabrica sau aftermarket) salta o grupa si se incadra mai sus.Daca avea NOS,la fel.Nu mai stiu exact dar daca era si turbo si NOS,nu salta de 2 ori,parca. Nu erau niste reguli prea prielnice dar oricum lumea se bucura ca exista o cale legala in etape repetate,la interval scurt de timp in care puteai sa iti testezi masina. Ah nu mai zis ca TOTUL era pe timp,fotocelule profesionale si fishe tiparite.Fiecare pleca acasa cu foaia cu timpul in mana,ABSOLUT FIECARE.Chiar de nu castigai ceva aveai un timp de referinta pe 402m si stiai data viitoare cat te-ai mai inbunatat ! |
fratilor, dar afara, pe la case mai mari cum se procedeaza?
|
Quote:
daca nu eu , am un frate mai mare tot din aceeasi gama :) |
|
Quote:
|
@tm8bnz hai ca mai am o provocare pentru tine...daca reusesti sa ajungi in moldova....crezi ca reusesti sa te dai 5 liniutze la rand cap coada si retur ? :shock: ...potzi medita si la asta pana la primavara...am ales 5 de la renault 5 desigur :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning