Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/18643-fast-and-furious-tokyo-drift-lansare.html)

X-Ray-Eyes 10-07-06 16:22

Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare

Dar TICO-ul din film l-atzi vazut ???
I-a verificatzi la 56:48 , in spate , in garaj ... jos ...
:)

fox_golf 10-07-06 17:22

Pai au coizat si aia de la Daewoo si deaia apate si tico :rolleyes2

Eugen_TL 10-07-06 17:30

haha...chiar nu-l vazusem dar nu prea imi seamana a tico! spatele da ..dar din lateral... tico cu usa glisanta? poate nu vad eu bine totusi :shock:

X-Ray-Eyes 11-07-06 17:09

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
haha...chiar nu-l vazusem dar nu prea imi seamana a tico! spatele da ..dar din lateral... tico cu usa glisanta? poate nu vad eu bine totusi :shock:

Ori e TICo , ori e Suzuky Swift ... pl mea ... pare a tico cu 2 usi ...sau cu Lambo ...de nu se vede decat o bucata din usa din spate cu geam ....

bogdan C.E.T. 12-07-06 14:37

acuma ma uit la film. poate e tico ca japonia nu prea departe de corea

Ghost_Racer 17-07-06 15:26

frate eu am vazut de 4 ori filmul si tot nu am observat ticoul ala,in ce moment apare mai exact...ca sa fiu mai atent,sa-l vad si eu..

MaTzA 17-07-06 15:34

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
I-a verificatzi la 56:48 , in spate , in garaj ... jos ...
:)

la timpul asta...exact acolo

Ghost_Racer 17-07-06 15:36

mersi omule..

Ghost_Racer 18-07-06 11:17

Apropo,se zicea ceva de o scena mai intima intre sean si gagica aia de care se indragosteste el si cu care se cupleaza in final...cand e frate scena aia ca eu unul nu am vazut-o...e posibil sa fi adormit in cinema,desi nu cred

AdiNX 18-07-06 14:46

eu n-am vazut... nici nu am auzit ca ar fi asa ceva in film... te-a mintit careva probabil

Ghost_Racer 19-07-06 17:21

Quote:

Originally Posted by AdiNX
eu n-am vazut... nici nu am auzit ca ar fi asa ceva in film... te-a mintit careva probabil

ideea e ca nu mi-a spus doar unu ci mai multi...poate or fi avut aia halucinatii. la fel si faza cu ticoul,unde naibii e frate ca eu tot nu l-am vazut

Bogdan_mb 19-07-06 17:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ghost_Racer
ideea e ca nu mi-a spus doar unu ci mai multi...poate or fi avut aia halucinatii. la fel si faza cu ticoul,unde naibii e frate ca eu tot nu l-am vazut

here dude, check it

EyeKyu 20-07-06 10:57

super nici io nu il observasem :P

MaTzA 21-07-06 16:15

acum fiti atenti...nu sunt nebun...sper...dar uiteti-vpala 1:20 (adik o ora si 20...) cand se intrese sean cu dk...si dk intra in masinile de pe margine...uitati-va cand pleaca d p loc sa vedeti k se vede un stop al unui fiat 500...acum nu sunt acasa k punea poze...si dk va uitati si inainte se vede si farul...dar stopul se vede clar in dreapta...sa sa uite cnv si sa puna o poza...

Ghost_Racer 31-07-06 10:31

mersi frate acu am vazut si eu ticoul,dar tot nu imi dau seama ce cauta acolo...o fi masina bunicii lui han care a venit sa ii faca nepotului o vizita...

All times are GMT +2. The time now is 10:19.

- Copyright 2026 4Tuning