![]() |
Re: FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT - lansare
Dar TICO-ul din film l-atzi vazut ???
I-a verificatzi la 56:48 , in spate , in garaj ... jos ... :) |
Pai au coizat si aia de la Daewoo si deaia apate si tico :rolleyes2
|
haha...chiar nu-l vazusem dar nu prea imi seamana a tico! spatele da ..dar din lateral... tico cu usa glisanta? poate nu vad eu bine totusi :shock:
|
Quote:
|
acuma ma uit la film. poate e tico ca japonia nu prea departe de corea
|
frate eu am vazut de 4 ori filmul si tot nu am observat ticoul ala,in ce moment apare mai exact...ca sa fiu mai atent,sa-l vad si eu..
|
Quote:
|
mersi omule..
|
Apropo,se zicea ceva de o scena mai intima intre sean si gagica aia de care se indragosteste el si cu care se cupleaza in final...cand e frate scena aia ca eu unul nu am vazut-o...e posibil sa fi adormit in cinema,desi nu cred
|
eu n-am vazut... nici nu am auzit ca ar fi asa ceva in film... te-a mintit careva probabil
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
super nici io nu il observasem :P
|
acum fiti atenti...nu sunt nebun...sper...dar uiteti-vpala 1:20 (adik o ora si 20...) cand se intrese sean cu dk...si dk intra in masinile de pe margine...uitati-va cand pleaca d p loc sa vedeti k se vede un stop al unui fiat 500...acum nu sunt acasa k punea poze...si dk va uitati si inainte se vede si farul...dar stopul se vede clar in dreapta...sa sa uite cnv si sa puna o poza...
|
mersi frate acu am vazut si eu ticoul,dar tot nu imi dau seama ce cauta acolo...o fi masina bunicii lui han care a venit sa ii faca nepotului o vizita...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning