![]() |
Re: Opel astra clasic vs logan??
Quote:
Super echipata Astra asta coaja...trebuie sa dai la manivela sa cobori geamul.Si vei fi nevoit sa faci asta,ca aer conditionat din ****.In plus,mai auzi si ceva zomot de afara sa nu te plictisesti,ca iarasi,radio/CD-player din ****.Datul la manivela e util ca antrenament pentru cand te vei da jos din masina si o vei incuia tot manual,pentru ca inchidere cu telecomanda tot din ****.Pe de alta parte,e bine sa te inveti sa rotesti cheia,pentru ca asa vei face si cu rotitele de la oglinzi,pentru care actionare electrica...banuiesc ca deja pricepi tiparul :D Proabil ca n-o sa-ti pese prea mult de toate astea ce-i drept,fiind prea ocupat sa dai cu capul de plafon si sa te intinzi dupa volan datorita faptului ca nici scaunul nici volanul nu sunt reglabile deloc.Ignorand mofturi de genul volan imbracat in piele,proiectoare de ceata si jante de aliaj usor,pe care Loganul le are si Astra nu,e clar ca o Astra COAJA e mai echipata decat un Logan Ambition/Prestige.Cel putin pentru un dobitoc ca tine care nu stie despre ce vorbeste dar simte nevoia sa comenteze. |
astra nu se compara cu loganu,nici la interior nici la designul exterior
|
Eu n-am zis ca e super confortabil, insa fata de astra classic e o diferenta destul de mare. Astra are 26.000, peugeot-ul 14.000. Astra are jante pe 15 (195/60/15), peugeot pe 16 (205/55/16).
Probabil comparat cu un astra H, peugeot-ul ar pierde, dar fata de astra classic care e super rigida si pe care simti orice groapa, peogeot-ul e S-klasse. later edit: @race: daca te uiti pe aceeasi pagina (opeldibas.ro) o sa vezi o sectiune numita promotii in care sunt dotarile gratis de care beneficiaza masina: aer conditionat, geamuri electrice fata, volan reglabil, scaun sofer reglabil, inchidere centralizata, oglinzi incalzite. |
Quote:
|
Quote:
si vrei sa zici ca loganul are volan reglabil huh ? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Inca un pic si ma convingi sa iau Logan... Adicatelea, o sa dau mucu la fitsosii cu Passat TDI??? Tati, tati, vreau si io d-asta! Scuza-ma ca te-ntrerup din visare, insa... Cum a aparut pe piata auto, au fost niste baieti, unii de pe la ProMotor, care au luat si au testat tigaia respectiva... si au zis asa: este o masina care are un demaraj bunicel, insa nu este de fuga, pentru ca un demaraj bun nu compenseaza toate celelalte: frane,siguranta, stabilitate (stim cu totii ce beton e Loganu' la capitolul asta... personal, am vazut mai multe Loganuri rasturnate decat cele de la toate celelalte firme de masini adunate)... Concluzia lor a fost ca este o masina care te ajuta intr-o depasire, insa nu e de fuga... Nu poti compara un Passat 5 cu un Logan...Passat-ul, mai ales cu seria noua(Passat 6), tinde spre segmentul premium dominat de BMW seria 3, Audi A4, Volvo S40 si nu in ultimul rand Mercedes C-Klasse... In plus de asta, nu vad ca s-au umplut strazile de Logan 16v, cum s-au umplut de Passat... Cele mai vandute sunt Logan 1.5dci si Logan 1.4...Cei care au mai multi bani, se orienteaza catre alte masini... Deci sa nu exageram. |
Propun sa se inchida topicul ca deja unii sant penibili...si mai au un pic si zic ca se tin si chiar intrec si un M :P
|
Quote:
|
Motor 1,7l CDTI 16V
Tip 4 cilindri in linie, Diesel Capacitate cilindrica (cmc) 1686 Putere maxima (CP/rpm) 82/4400 Cuplu maxim (Nm/rpm) 170/1800-2800 Dimensiuni Lxlxi (mm) 4252/1709/1425 Masa proprie (kg) 1300 Portbagaj (l) 460/1230 Garda la sol (mm) 150 Performante Acceleratia 0-100 km/h (s) 14 Viteza maxima (km/h) 175 Consum mediu declarat (l/100 km) 4,6 Consum mediu in test (l/100 km) 5,3 (motor in rodaj) Preturi Pret CIP 10 597 euro (fara optionale) Pret DDP 12 800 euro (fara optionale) Dacia Logan 1,4l MPI Laureate Motor 1,4l 8V Tip 4 cilindri in linie Capacitate cilindrica (cmc) 1390 Putere maxima (CP/rpm) 75/5500 Cuplu maxim (Nm/rpm) 112/3000 Dimensiuni Lxlxi (mm) 4250/1735/1525 Masa proprie (kg) 975 Portbagaj (l) 510 Garda la sol (mm) 155 Performante Acceleratia 0-100 km/h (s) 13,0 Viteza maxima (km/h) 165 Consum mediu declarat (l/100 km) 6,8 Consum mediu in test (l/100 km) 6,5 Preturi Pret CIP - Pret DDP 7 300 euro ca sa nu mai laudati 1.7 ca bati M sau mai stiu eu ce... |
ei se contraziceau pe alte motoare: astra 1.7 dti 75 de cai.
|
pai daca ala de 82 de cai scoate 14 sec..ala de 75 ai impresia ca scoate mai bine..?:))
|
Nu cred ... eu doar am spus care era comparatia.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:42. |
- Copyright 2026 4Tuning