![]() |
Re: E46 - Stanced
Quote:
in primul rand daca tot ai luat atatea premii ar fi trebuit sa sti sau sa vezi ca pragurile alea sunt mult prea mari si nu au nici o treaba cu masina. am ramas eu in urma cu tuningul asta incat acum la moda pragurile sunt mai coborate decat bara fata ? hai ca asta e tare :lol: @tupeu In legatura cu proiectul ce pot zice unul f frumos, ceva interesant si aici ma refer la usile fara manere, scoaterea bandourilor, etc etc. Este f ok si iti urez bafta dar la praguri eu zic sa te mai gandesti numai bine.. |
cred k dak ai da intamplator pe ce pagina vrei tu, din acest topic, vezi k zic 'proiect in desfasurare' inca nu e gata dragilor, m-am urat deja sa dau explicatii la fiecare,
de praguri vreau sati spun k gresesti, totusi tre sa sti un pic ce inseamna linie, umbra, culoare si de ce gresesti, pragurile nu le-am coborat deloc fata de cele originale, atat k am schimbat liniile lor pt a arata vizual inaltimea masinii, ce te mai induce in eroare, bara fata neagra care spre deosebire de pragurile majoritar argintii(culoare deschisa), in partea de jos mai ales, e o culoare inchisa care se pierde in umbra si normal nu vezi aceeasi inaltime, alta problema care iar nu o sti cu toate k am zis, bara spate nu e gata, momentan nici nu e pe masina nu mai zic nimic k nu are rost si nu mai am ce criticile astea fara o baza nu au sens, asta e problema de fapt si asta e motivu pt care ma aprind pe alte forumuri, aveti rabdare k nu sunteti singurii care aveti 2ochi k si noi le vedem(poate aveti 3ochi, stiu eu?!), dar trebe timp k nici eu si nici colegii mei nu au 3000 de euro venit pe luna numai bine |
chiar nu inteleg de ce iei foc.
criticile ca sa le zic asa le iei ca atare, nu e nevoie sa raspunzi la fiecare in parte Toata lumea vede si cred ca stie ca masina nu e gata. Chiar mai mult de atat am laudat proiectul dar daca tu imi spui mie ca pragul ala nu vine mai jos decat bara din fata in poza din lateralul masinii inseamna ca ar trebui sa ne si spui din ce pozitie sa ne uitam la poze de acum in colo:doh: |
te rog sa mai citesti odata ultimul meu post, nu mai am rabdare cu forumu asta
apropo, nu am luat foc, ca nu ma mai intereseaza asa tare ce zice unu altu, asta e motivu pt care nu mai postez modificarile doar dupa ce fac mai multe, dar nu prea merita, nu stiu, vad eu cand voi mai posta |
vai k de o ora nu mai gat sati citesc topicu ....si totusi nu ma puteam opri din citit pentru ca mi sa parut foarte interesant de citit , si de observat ambitia care o ai , si pasiunea pentru tuning.frumoasa masina, iti doresc spor la modificari in continuare si is curios ce jante o sa pui pe ea ...despre praguri ...prefer sa fiu no comment pentru ca ma gandesc ca ai muncit o gramada la ele, si oricum nu is batute in cuie bmw-urile sa fie cu packet(ex e36 -mpacket, e46-mpacket sau ecc ...)is ceva mai aparte pragurile tale ....bafta !
|
mersi mult, si bafta si tu cu proiectul, foarte frumoase jantele tale :)
este clar ca o sa ma chinui sa fac liniile masinii fluide, si o sa fie, altfel mai fac odata, greseli asa mari nu o sa fie pe masina stai linistit si sa nu se inteleaga ca mie numi plac m-paketurile :), atat ca pe masina mea vreau altceva, cel mai perfect setup mi se pare un facelift argintiu cu m-tech 2, sunt superbe |
atunci iti doresc spor la bani, ca gusturi la modificari vad ca ai ...;)8)
|
|
:shock::shock: Arata intr-un mare fel:D. Felicitari! Asteptam o sedinta foto :D
|
Quote:
|
frumos...dar parca jantele alea nu is de masina asta...mie cel putin nu imi place merita ceva mai spectacol
spor la treaba si hai sa vedem produsul finit;) |
foarte frumos proiectu..am citit tot ce s-a discutat aicea,am vazut ca sunt destui critici care habar n-au de un e46.Nu toti suntem fani stock sau "clean" cum ii zic unii.Bafta cu masina ,pragurile sunt ok ...
|
:)))) Clean si stock nu inseamna acelasi lucru`
|
Quote:
|
Acum nu e facuta facelift? Asa mi s-a parut zilele trecute...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:23. |
- Copyright 2026 4Tuning