Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/185940-e30-black-bear-pasiune-fiare-vechi.html)

morpheusmaster 02-09-10 14:17

Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi

O sugestie? (ca ma uitam prin pozele facute pt Sant0s) ----> Stergatoare lamelare ;)).

Nastase Bogdan 02-09-10 20:22

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 3629097)
O sugestie? (ca ma uitam prin pozele facute pt Sant0s) ----> Stergatoare lamelare ;)).

Mi s-au parut cam scumpe cand am vrut sa iau, iar apoi au aparut altele care erau mai la ocazie sau mai necesare si nu am mai luat..dar sunt in plan ca astea pe care le am sunt cam varza..:rolleyes2

Multumesc Gyo tds:-)

P.S: azi am luat prelungirea spate de la vopsit, in week-end sa o montez8)

Nastase Bogdan 05-09-10 15:41

10 Attachment(s)
Week-end-ul asta i l-am dedicat in totalitate ursoiului..incepand de sambata dimineata cand am montat bara de spate si am demontat tot de pe pavilion,banchetele spate, centurile spate si cartonul pentru difuzoarele spate..:rolleyes2
Astea toate le-am demontat pentru ca am dus-o dupa amiaza la spalatorie, pentru a scoate fata capitonajului de pavilion care arata intr-un mare fel negativ..:shock:

Astazi, m-am apucat din nou de treaba dis de dimineata si am montat totul la loc la interior, in plus am gasit/montat in sfarsit si suportul pentru OBC la parasolare(de mult cautam asa ceva pentru ca era lipsa pe masina mea) si mi-am taiat/modelat mocheta pentru podea(partea care urca spre bancheta spate era descoperita si se vedea urat vopseaua si grundul de pe podea).

Cu treburile astea puse la punct mi s-au mai luat cateva pietre de pe inima:D

Sonny™ 05-09-10 15:45

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 3636032)
Week-end-ul asta i l-am dedicat in totalitate ursoiului..incepand de sambata dimineata cand am montat bara de spate si am demontat tot de pe pavilion,banchetele spate, centurile spate si cartonul pentru difuzoarele spate..:rolleyes2
Astea toate le-am demontat pentru ca am dus-o dupa amiaza la spalatorie, pentru a scoate fata capitonajului de pavilion care arata intr-un mare fel negativ..:shock:

Astazi, m-am apucat din nou de treaba dis de dimineata si am montat totul la loc la interior, in plus am gasit/montat in sfarsit si suportul pentru OBC la parasolare(de mult cautam asa ceva pentru ca era lipsa pe masina mea) si mi-am taiat/modelat mocheta pentru podea(partea care urca spre bancheta spate era descoperita si se vedea urat vopseaua si grundul de pe podea).

Cu treburile astea puse la punct mi s-au mai luat cateva pietre de pe inima:D

imi place ce fel ai grija de masini, vine foarte bine bara spate..multa bafta in continuare cu ursul;)

optimus 05-09-10 15:47

intrebare intrebatoare?
-dc ai dat gaurii in bandoul ala de pe spate?
-cat a costat afacerea obc?si se aprinde ceva sau e doar de forma?

Nastase Bogdan 05-09-10 16:02

Quote:

Originally Posted by optimus (Post 3636052)
intrebare intrebatoare?
-dc ai dat gaurii in bandoul ala de pe spate?
-cat a costat afacerea obc?si se aprinde ceva sau e doar de forma?

Bara mea de spate este din fibra..si este gros lucrata la partea peste care vine bandoul si astfel clemele care trebuiau sa fie trecatoare nu mai ajungeau sa se clipseze in bara metalica...asa ca am pastrat un bandou bun pentru cand voi avea bani de o bara spate de plastic, am prins prelungirea cu clemele originale si bandoul la negrese..asta e compromisul facut, nu aveam incotro..:rolleyes2

OBC-ul lucreaza f bine, nu e de forma, se aprind toate becurile la test si apoi raman 3 aprinse..printre care si cel de motor:oops:

Suportul de OBC l-am gasit la schmb cu cartonul de sub volan luat de la mos:D

mad_mario 05-09-10 16:04

DA stopurile jos fugi la vopsitor si spune-i sa le degreseze bine si sa-ti dea un lac negru pe ele adik foarte putin fumurii e exact ce ii liseste !!! este esxact cum tre sa fie un urs!!! marfa!!! imi place mult !

optimus 05-09-10 16:41

Ce noroc pe tine ca mai cunoscut pe mine:
-vezi daca e sa dai rotile alea parca le-as vrea eu
-pardon bara spate e din inox , fusta e din fibra:D poate

mad_mario 05-09-10 16:47

Bogdane e normal sa se aprinda check-ule de la motor k el e 1,8 si tu pe masina ai inst de 2,5 ...gen iti lipses 2 pistoane:)) ti-am zis si atunci!!!

lilimlk 05-09-10 17:05

Frumos tare ursu

Nu e iesita cam inafara finala aia?

Nastase Bogdan 05-09-10 18:12

La triple ma gandeam sa le foliez, ca si proiectoarele..cand foliez geamurile..sau poate pica unele asa cum vreau eu..adica cum are Pletos RZA sau Jakal8);)

Cu instalatia electrica nu sunt lamurit..daca era pentru 6 de ce are numai 4 mufe pentru injectoare..unde sunt celelalte 2:???:..si instalatia nu vine cu tot cu calculator?..aici eu intreb, nu reclam nimic, dar char nu stiu cum vin la ursi:rolleyes2

Finala mai trebuie repozitionata, am mai scris intr-un post ca nu e pe pozitie inca..;)

Va multumesc pentru sfaturi/aprecieri:-)

Cataaa_ 05-09-10 18:20

Verifica sonda de pe baia de ulei , si eu am aprins motoroil`ul de pe panou , am schimbat sonda temporar sa fiu sigur ca asta e si intradevar , nu mai functiona ...

b777kap 06-09-10 11:39

arata misto rau masina

Wilgax 06-09-10 12:08

...ca bine mai poate sta unui urs cu borbet si mai ales cu mtech 1.Deci e favoritul meu in ce priveste pachetele de E30.Felicitarile mele pentru ce a iesit pana in momentul de fata si spor la tunarit cat mai mult si de calitate!

Nastase Bogdan 06-09-10 21:57

Quote:

Originally Posted by Cataaa_ (Post 3636354)
Verifica sonda de pe baia de ulei , si eu am aprins motoroil`ul de pe panou , am schimbat sonda temporar sa fiu sigur ca asta e si intradevar , nu mai functiona ...

La 1.8 M10 nu am vazut nici-o sonda de ulei pe baie...e instalatie de 2.5...asta ar explica acel bec de ulei motor aprins;)..oricum nu conteaza ce se aprinde acolo, eu stiu ca-s toate bine functionale si asta e cel mai important;)

Va multumesc, am sa fac tuning de calitate in continuare ca ursul asta cere8)

All times are GMT +2. The time now is 08:02.

- Copyright 2026 4Tuning