![]() |
Re: E30 - Black Bear - din pasiune pentru fiare..vechi
O sugestie? (ca ma uitam prin pozele facute pt Sant0s) ----> Stergatoare lamelare ;)).
|
Quote:
Multumesc Gyo tds:-) P.S: azi am luat prelungirea spate de la vopsit, in week-end sa o montez8) |
10 Attachment(s)
Week-end-ul asta i l-am dedicat in totalitate ursoiului..incepand de sambata dimineata cand am montat bara de spate si am demontat tot de pe pavilion,banchetele spate, centurile spate si cartonul pentru difuzoarele spate..:rolleyes2
Astea toate le-am demontat pentru ca am dus-o dupa amiaza la spalatorie, pentru a scoate fata capitonajului de pavilion care arata intr-un mare fel negativ..:shock: Astazi, m-am apucat din nou de treaba dis de dimineata si am montat totul la loc la interior, in plus am gasit/montat in sfarsit si suportul pentru OBC la parasolare(de mult cautam asa ceva pentru ca era lipsa pe masina mea) si mi-am taiat/modelat mocheta pentru podea(partea care urca spre bancheta spate era descoperita si se vedea urat vopseaua si grundul de pe podea). Cu treburile astea puse la punct mi s-au mai luat cateva pietre de pe inima:D |
Quote:
imi place ce fel ai grija de masini, vine foarte bine bara spate..multa bafta in continuare cu ursul;) |
intrebare intrebatoare?
-dc ai dat gaurii in bandoul ala de pe spate? -cat a costat afacerea obc?si se aprinde ceva sau e doar de forma? |
Quote:
OBC-ul lucreaza f bine, nu e de forma, se aprind toate becurile la test si apoi raman 3 aprinse..printre care si cel de motor:oops: Suportul de OBC l-am gasit la schmb cu cartonul de sub volan luat de la mos:D |
DA stopurile jos fugi la vopsitor si spune-i sa le degreseze bine si sa-ti dea un lac negru pe ele adik foarte putin fumurii e exact ce ii liseste !!! este esxact cum tre sa fie un urs!!! marfa!!! imi place mult !
|
Ce noroc pe tine ca mai cunoscut pe mine:
-vezi daca e sa dai rotile alea parca le-as vrea eu -pardon bara spate e din inox , fusta e din fibra:D poate |
Bogdane e normal sa se aprinda check-ule de la motor k el e 1,8 si tu pe masina ai inst de 2,5 ...gen iti lipses 2 pistoane:)) ti-am zis si atunci!!!
|
Frumos tare ursu
Nu e iesita cam inafara finala aia? |
La triple ma gandeam sa le foliez, ca si proiectoarele..cand foliez geamurile..sau poate pica unele asa cum vreau eu..adica cum are Pletos RZA sau Jakal8);)
Cu instalatia electrica nu sunt lamurit..daca era pentru 6 de ce are numai 4 mufe pentru injectoare..unde sunt celelalte 2:???:..si instalatia nu vine cu tot cu calculator?..aici eu intreb, nu reclam nimic, dar char nu stiu cum vin la ursi:rolleyes2 Finala mai trebuie repozitionata, am mai scris intr-un post ca nu e pe pozitie inca..;) Va multumesc pentru sfaturi/aprecieri:-) |
Verifica sonda de pe baia de ulei , si eu am aprins motoroil`ul de pe panou , am schimbat sonda temporar sa fiu sigur ca asta e si intradevar , nu mai functiona ...
|
arata misto rau masina
|
...ca bine mai poate sta unui urs cu borbet si mai ales cu mtech 1.Deci e favoritul meu in ce priveste pachetele de E30.Felicitarile mele pentru ce a iesit pana in momentul de fata si spor la tunarit cat mai mult si de calitate!
|
Quote:
Va multumesc, am sa fac tuning de calitate in continuare ca ursul asta cere8) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning