Re: Ce urasti cel mai mult?
Quote:
Originally Posted by fasso
(Post 5195490)
daca ai veni la mine'n tara, presupunand ca as trai undeva in alta parte decat in Romania, si ai asculta Carmen Serban cu geamurile deschise in BMW-ul tau fabricat inca de pe vremea comunistilor, si eu as fi al dracului cu tine franz, fara suparare ;)
L.E. : sunt sigur ca este unul din acele BMW-uri care face mult mai mult zgomot decat ar trebui(poluare fonica), de aceea m-am si legat de masina. A nu se intelege ca am ceva cu marca :rolleyes2
|
Stai un pic ca eu nu fac din astea. Nu mi-am luat Bmw ca sa ma dau smecher. Si Bmw-u meu arata bine, fara rugina, fara toba sport, fara filtru conic - sa faca mai mare zgomot, fara subwofer sau alte cacanarii. Deci te-ai anselat in privinta mea. Ai crezut ca sunt si eu un cocalar, sau un ciuflungar ? Strainii nu de aia nu ma suporta pt ca am Bmw, sau pt ca ascult muzica an masina. Ci pt simplul fapt ca sunt strain. Se uita urat la mine fara motiv. Nici politia nu suporta strainii, si aia se uita urat la noi. Se vede ca n-ai trait an strainatate, de aia nu sti tu astea. Eu nu-s genul de om care se plimba cu masina noaptea cu muzica la maxim, ca sa trezesc din somn pe toata lumea. Asta fac sarbii si turcii si restu natiilor. An Romania nu ma pot duce anca, pana n-am bani de locuinta. Ca la parinti nu vreau sa stau, sa traiesc cu una care are locuinta nu vreau, ca sa-mi zica dupa cativa ani - ia-ti bagaju si carate din casa mea, daca nu e asa cum vrea ea ( ei ) sa fie. Deci n-o sa fiu sluga nimanui. Si eu, sunt de parere ca numai tiganii umbla cu Bmw-uri si Mercedesuri. De aia mi-am schimbat masina, si mi-am luat un giug de Nisan, ca sa nu fiu comparat cu tiganii. Binee, nu-i bag pe toti antr-o oala, dar cam 80% cam asa e.
|