![]() |
Re: E90 - My new Beast BMW 335d
|
Ambele omule? AMBELE??? Dar la ce-ţi trebuie atāţia bani? Dacă zici că urmează ceva mai īndrăzneţ:). Ce să fie oare?? M3 GTS??????
|
Ambele man :( din pacate, mie greu sa ma despart de M3 dar tot un M veritabil ii va lua locul ... doar ca un frate mai mare si mai potent ... :cry:
|
3 Attachment(s)
Masina nu mai este de vanzare ... S-au adaugat niste mici "finisaje" care dau bine zic eu ...
Enjoy !! Still to come , sunt in standby in casa pana dupa revelion : Bara fata M , volan M individual , eleron luneta + portbagaj ( thx brandex ) , downpipes custom, galerie admisie mai potenta ( clapetele mai mari de pe e60 535d) , intercooler mai mare, kit racire racing methanol ... si alte chestii care mai le gandesc pe parcurs ... Mai trebuie cumparata si o suspensie buna dar momentan nu stiu ce, poate veniti cu vreo idee ... Jante si o vopsea Mineral Weiss ca pe M3 e92:twisted: Sarbatori Fericite va urez si un calduros LA MULTI ANI !!! Va pupa Jean :D |
Quote:
|
Quote:
In schimb daca stie cineva sau vrea cineva M3-ul e de vanzare , deoarece motivul vanzarii e ca vreau sa-mi achizitionez acum dupa revelion un bmw m5 e60 :D ... |
Quote:
|
Sa inteleg ca ne vom alerga un pic :lol:
|
Quote:
For sure .. :D Doar sa nu vinzi tu monstruletzu :P ... Ce vesti mai ai ? Ce ai mai facut ? App imi gasesti si mie sa dau m3-u ? rpd si bine la bani ? :D m-am plictisit de el imi sta in cap :)) :twisted: |
Pasiunea asta o sa ne "omoare" financiar , mai ales ca zilele trecute am aflat ca iar vor dubla impozitul la ce sare peste 2000 de cmc , anul asta vom plati 4100 de ron pentru un 3000 de cmc si nu 2000 cat au fost pana acum ! Sincer nu stiam ca motorul de pe e90 e pacatos si el la clapete ! multi au ales sa elimine acele clapete si rectificau mica pierdere de cuplu la turatii joase prin soft, cat despre furtune , nu ma mira nimic la acel motor [3.0 diesel turbo sau biturbo] , eu mi am gasit furtunul principal de la vacuum efectiv cu o gaura in el pe interior [ acum caut solutii pentru izolarea lor termica ]
Mult succes in gasirea unui m5 e60 in stare buna ! |
Quote:
Ms mult pt vorbele spuse, legat de pasiune si killerit-ul financiar ai dreptate din pacate traim intr-o tara plina de hoti !! Si eu am avut furtunu de la vaccum spart le-am schimbat si iar si iar :)) ... Daca gasesti o solutie buna de izolare sa-mi faci si mie o schema sa le dam de cap cumva... Sa auzim de bine in noul an :D si poate va fi mai bine ca anul acesta |
https://www.youtube.com/watch?v=AzHVThwkVGE
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2 da bule mama cum se aude motorasu :rolleyes2:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Cred ca il sti si tu nu dau nume :D , avea CHO la numar si era negru X5-ul asta se intampla anul trecut ... il cunosti 100% . |
Meseriasa masina ! Bafta cu ea , 100 de ani fara evenimente...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:38. |
- Copyright 2026 4Tuning