Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Intrebari si raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/18450-intrebari-raspunsuri.html)

Nubyan 24-03-07 17:47

Re: Intrebari si raspunsuri

SatanaVex in legatura cu accederea in usergroup ai nevoie sa capeti ceva experienta.Apoi knd te simti pregatit pt un battle trebuie sa provoci un membru din usergroup cu care cazi de comun acord asupra unei masini.Faceti masinile intr-o perioada determinata de moderatori (de obicei o saptamana) iar dak masina ta aduna mai multe voturi ai intrat la Virtual tuneri ;)
Alte date aici https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/34936-challenges.html
Iar la wide arches folosesti smudge tool cu care faci o legatura intre layere.

OmB* 25-03-07 12:18

am si eu o intrebare.... dak vreau sa fac un afis de exemplu(in adobe) si vreu sa iasa k marime a4 sau a3 cum fac.....????

Gabi 25-03-07 12:22

Quote:

Originally Posted by OmB* (Post 816689)
am si eu o intrebare.... dak vreau sa fac un afis de exemplu(in adobe) si vreu sa iasa k marime a4 sau a3 cum fac.....????

Ctrl+N si la formatul paginii, selectezi A3 sau A4.

OmB* 25-03-07 17:17

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 816695)
Ctrl+N si la formatul paginii, selectezi A3 sau A4.

ms mult Gabi

OmB* 26-03-07 16:40

ink o intrebare .... am gasit un tut pe net .... si k sa pot sa il fac imi trebuiau nijte "brush-uri" pe kre ti le dadea akolo.... leam instalat... In tut zicea asa: "Make a new layer under the fist layer. Grab the brush tool (or hit B), and then select BRUSHES_01_02, or load the brush set if you haven’t already. Grab a few of the brushes, resize them to around 500, and click in the center of the image".... apas B imi apare brushu dar nu gasesc "brush_01_02".... stie cineva cum sa fac k sal pot folosi???
ms anticipat.......:oops: :oops:

Gorby 26-03-07 20:20

1 Attachment(s)
Aici ai incercat sa cauti?

OmB* 27-03-07 12:27

Quote:

Originally Posted by AlexGBY (Post 819043)
Aici ai incercat sa cauti?

Gata iam dat de cap ... ms oricum de ajutor :P:P:P

t1grul 30-03-07 19:41

1 Attachment(s)
am inst de curand CS2, dar nush ce cod trebuie sa bag aici?? am incercat vreo 5coduri, insa fara rezultat....

Nubyan 30-03-07 23:46

t1grule am eu tot ceti trebuie sa activezi photoshopul.Intra pe id ;)

Boycu 19-04-07 18:16

1 Attachment(s)
Am si eu o problema nu stiu cum sami vopsesc aceasta masina sau mai bine zis nu inteleg ce trebuie sa fac!!HELP!!!HELP!!PLS:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

frost_dani 19-04-07 18:27

mai intai trebuie sa faci spoilerul shi pragul de culoarea mashinii
le selectezi pe ambele si dai ctrl+u(image>adjustments>color balance)....shi reglezi culoarae pana cand crezi ca arata ca mashina..
dupa care selectezi toata caroseria shi faci la fel...spor!;)

Boycu 19-04-07 22:20

1 Attachment(s)
Ms Dani acum cine ma poate ajuta la poza acesta cum o pot face sa luceasa un pic???:-) :-) :-)

frost_dani 19-04-07 22:34

Quote:

Originally Posted by Boycu (Post 860910)
Ms Dani acum cine ma poate ajuta la poza acesta cum o pot face sa luceasa un pic???:-) :-) :-)

man cand vopsesti ceva...incearca sa mai scazi din saturatie...de ex poza asta e mult prea saturata
uite alt mod de vopsit...ca sa iti iasa shii luciu...
selectezi ce vrei dupa care dai desaturate shi dupa care image>adjustments>variations dupa care te joci la culori
spor!!

NightDevil 20-04-07 10:43

omule incaerca sa faci niste tutoriale sunt atatea situri care i-ti ofera acest sprijin ..

RicardoM 20-04-07 13:58

Baietii, vreau si eu un tutorial pt carbon ca nu prea merge cu astea care sunt pe site... va rog eu fiti mai expliciti ca nu prea ma descurc.... multumesc

All times are GMT +2. The time now is 07:38.

- Copyright 2026 4Tuning