![]() |
Astept raspunusri daca ati vrea sa facem o intalnire la 3 saptamani!
|
cred k ar fii misto sa ne intalnim la 3 saptamani.. :roll:
|
propun ca urmatoarea intalnire sa o facem pe 1 decembrie ca toata lumea este libera shi putem sa ne adunam mai multzi daka se poate pe zii pe la 14:30 - 15 ca sa facem shi poze ca dupaia se intuneca.
P.S.: acesta propunere este facuta la cererea zanei rele asha ca va rog sa nu o refuzatzi... :D |
Re:
Quote:
Da' lasa ca va faceti voi mari :lol: :lol: |
bei matrixu cine e mic? :roll:
|
Re:
Quote:
Propun sa aiba loc o intalnire in intervalul 11-13 si sa tina pana la 16:30 cand se intuneca(deh a venit iarna insa la vara......mai mai ca o sa tina 12 ore intalnirea :D) |
aici nu e nici un copil :evil: .. art a propus la orele alea.. k sa se faca si poze.. akum ai inteles?
|
Re:
Quote:
NU tre sa te enervezi acuma........................faci riduri de mica ;) |
cum spui u..
|
Matrixu , aici nu e vorba ca se intuneca sau ca suntem mici ( de la 15 ani in sus nu crd ca mai suntem mici) si o sa vina si altzii cu masini ..... cum a fost si data trecuta si acum 2 dati ... si oricum u nu are rost sa te bagi aici pt ca nu esti din constanta!
|
Re:
Quote:
Si ca sa nu mai fiu OFFTOPIC. Va dau o sugestie(acuma fara nici cea mai mica vrajeala) De ce nu faceti intalniri noaptea? E mai liniste, mai se face si o liniutza scurta, mai un cerculet, etc. Pe cand ziua......stati si va uitati unii la altii. Si la treaba cu pozele...................hai ma ce draq cu un aparat bun scoti poze de nu-i adevarat. Vi-l imprumut io pe al meu daca asta e motivu pt care nu va intalniti noaptea ;). LAter EDIT. Greedy tata iar vorbesti aiurea. Daca te-ai uita mai atent ai vedea ca scrie si Constanta la locatie |
NU avem nevoie de tine si de ideile tale! Cum am mai zis esti din buc si NU ne fixezi u datele intalnirii si orele :!: ... daca erai din cta mai mergea dar ... nu e asa ... :!:
|
noaptea? in caz k ai uitat... nu mai este vara.. vremea e naspha.. si in plus.. unii noaptea mai au si altceva de facut .. :roll: :wink:
|
Re:
Quote:
|
La cate inalniri ai fost ma daca esti din cta, ca nu te`am vazut niciodata sa spui ca vii la vreo intalnire ..... si u stai in 2 parti in acelasi timp, asa pot pune si eu cta,buc,etc etc :!: si sa`mi zici la cate intalniri ai fost u?
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:43. |
- Copyright 2026 4Tuning